DACIA Logan 4: Vesti GROZAVE, ce va Avea in mod Obligatoriu

DACIA Logan 4 electrica

DACIA Logan 4 este urmatoarea generatie de masini sedan pe care producatorul roman DACIA o va lansa pentru clientii din toata lumea, iar asta pentru ca in momentul de fata inca exista intres mare pentru sedan. Desigur ca DACIA Logan 4 va fi lansata peste multi ani deoarece vorbim despre o generatie viitoare care o va inlocui pe cea actuala, abia lansata, insa stim deja care vor fi cateva dintre schimbarile care vor veni in mod obligatoriu pentru ea.

DACIA Logan 4 va avea in primul rand mai multe elemente de siguranta, atat pe partea tehnologica, cat si pe partea de constructie, iar asta pentru ca Logan 3 a fost criticata din cauza rezultatelor slabe la testelele Euro NCAP. Avand in vedere aceasta desfasurare a lucrurilor, e de asteptat ca DACIA Logan 4 sa fie o masina mult mai sigura decat modelele actuale, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru toti cei care vor fi intresati sa cumpere viitoarele modele de masini.

DACIA Logan 4: Vesti GROZAVE, ce va Avea in mod Obligatoriu

DACIA Logan 4 nu va veni totusi doar cu atat, iar asta pentru ca este asteptat ca urmatoarea generatie de masini sa fie oferita inclusiv cu versiuni hibride, si posibil electrice, ceva ce romanii asteapta de multa vreme. Stim deja ca Uniunea Europeana nu vrea ca producatorii auto sa mai fabrice masini cu motoare pe combustie interna incepand cu 2035, astfel ca DACIA Logan 4 va trece printr-o schimbare radicala pentru a indeplini acest obiectiv foarte indraznet.

DACIA Logan 4 ar trebui sa fie lansata undeva prin 2031, 2032, iar avand in vedere apropierea de termenul din 2035, e improbabil ca macar o versiune hibrida sa nu fie lansata impreuna cu cea pe benzina. Chiar daca termenul va fi extins pentru 2040, as acum vor producatorii auto, tot e de asteptat ca DACIA Logan 4 sa aiba si o versiune hibrida, urmand ca dupa termenul final sa fie produsa exclusiv in versiuni de acest gen, dar si intr-una 100% electrica.

DACIA Logan 4 este inca foarte departe de lansare, dar aceste schimbari sunt obligatorii pentru viitoarele modele de masini, asa ca ne putem astepta fara dubiu ca ele sa faca parte din urmatoarea generatie.