Orange: Decizia OFICIALA, e Gratis pentru Milioane de Romani

Orange atlas

Orange a anuntat in mod oficial o decizie grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca ofera gratuit pentru ei ceva de care oricare se poate bucura chiar acum. Mai exact, cei de la Orange ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca prin intermediul aplicatiei Orange TV Go, in aceasta pagina, au acces gratuit la filmele AMC care sunt disponibile in platforma sa de streaming video la cerere, ceva ce vine ca o veste grozava.

Orange spune ca in platforma Orange TV Go exista o sectiune speciala care le permite romanilor sa acceseze filmele celor de la AMC si sa le vada in mod gratuit, ceva ce in mod obisnuit nu este posibil. Orange vine cu aceasta veste grozava pentru a le oferi romanilor si mai multe motive sa devina activi in cadrul platformei Orange TV Go, una care se bucura oricum de un succes destul de mare in tara noastra, asa cum este si normal de altfel.

Orange: Decizia OFICIALA, e Gratis pentru Milioane de Romani

Orange ofera acces gratuit la Orange TV Go pentru clientii sai din Romania daca au un abonament pentru servicii de telefonie mobila, insa desigur ca accesul este unul limitat in aceasta situatie. In cazul in care aveti si un abonament de televiziune, sau servicii de internet fix, atunci accesul pe care Orange il ofera este unul mai extins, dar chiar si asa, e nevoie de extraoptiuni suplimentare pentru a vedea chiar tot continutul disponibil.

Orange prezinta in imaginea de mai sus o parte dintre filmele care sunt oferite in mod gratuit pentru clientii din Romania prin platforma sa de streaming video la cerere, asa ca aveti o idee vaga in legatura cu ceea ce primiti. Desigur ca separat de toate aceste filme cei de la Orange ofera si alte productii pe care oricare dintre clientii sai le pot urmari in mod gratuit, insa doar pentru o perioada limitata de timp, asa cum spune operatorul acum.

Orange va oferi acces gratuit la aceste filme doar pana in data de 20 octombrie, astfel ca dupa acea data vom fi obligati sa platim pentru a le putea vedea in continuare in cadrul platformei.