Planeta Saturn: Anunt INCREDIBIL, NASA Dezvaluie Imposibilul

Planeta Saturn colonie

Planeta Saturn, a doua cea mai mare de la soare, este in centul unui anunt incredibil care ne prezinta imposibilul, iar asta pentru ca omenirea nu credea ca tot ceea ce este dezvaluit acum ar putea fi transformat in realitate. NASA, prin cercetatorii sai, ne spune ca lunile de langa planeta Saturn ar putea deveni o casa pentru omenire mult mai devreme decat isi imagina cineva, iar asta e o surpriza extrem de interesanta la care nimeni nu s-ar fi asteptat acum.

Planeta Saturn este foarte departe de Pamant, iar acolo pana acum a ajuns doar o sonda spatiala care a fost distrusa acum cativa ani de catre NASA, insa alte misiuni sunt programate de catre agntia spatiala americana. Lunile de langa planeta Saturn sunt vazute de catre oamenii de stiinta ca posibile surse de viata in univers, iar NASA spune ca pana in 2100 ar trebui sa ajunga si primii astronauti acolo, dupa care e posibil ca o baza coloniala sa fie facuta.

Planeta Saturn: Anunt INCREDIBIL, NASA Dezvaluie Imposibilul

Planeta Saturn nu este totusi singura tinta a celor de la NASA, iar asta pentru ca oamenii de stiinta spun ca inclusiv diverse alte obiecte din centura de asteroizi dintre Saturn si Marte ar putea fi obiective pentru explorare in viitor. Desigur ca vorbim despre obiective extrem de indraznete pe care NASA le dezvaluie atat cu privire la planeta Saturn, cat si cu privire la sistemul solar in general, ei asteptandu-se ca pana la finalul secolului 23 sa ajungem la marginile sale.

“Descoperirile noastre sugerează că primele misiuni cu echipaj uman care aterizează pe Marte, anumite obiecte ale centurii de asteroizi și anumite luni ale lui Jupiter și Saturn pot avea loc înainte de sfârșitul secolului 21. Lansările de misiuni interstelare cu echipaj uman către destinații de exoplanetă în aproximativ 40 de ani lumină ai sistemului solar sunt văzute ca fiind posibile în secolul 23 și lansarea de misiuni intragalactice până la sfârșitul secolului 24. Un program de explorare spațială agresiv și susținut, care include colonizarea, este astfel văzut ca fiind critic pentru supraviețuirea pe termen lung a rasei umane.”

Planeta Saturn ar fi doar un prim popas in calatoriile omenirii prin univers, iar asta pentru ca in secolul 24 NASA se asteapta ca omenirea sa inceapa sa calatoreasca in alte sisteme solare din galaxia noastra. Desigur ca atat calatoriile catre planeta Saturn, cat si cele catre alte sisteme solare trebuie sa aiba in spate investitii colosale in explorare spatiala si noi descoperiri stiintifice importante in ceea ce priveste sistemele de propulsie prin univers.

Planeta Saturn va avea inainte de toate acestea vizitate lunile sale de catre cei de la NASA pentru a se vedea daca exista, sau nu, viata pe ele, iar de acolo se va trece probabil la ideea de a trimite si astronauti.