Netflix: Confirmarea OFICIALA pentru un Film Foarte Asteptat

Netflix extragere

Netflix produce o varietate de filme si seriale pentru intreaga lume in aceasta perioada, iar unele dintre ele sunt extrem de asteptate de catre o varietate dintre cei care platesc pentru abonamentele sale. Pentru acestia vine o veste extrem de buna in momentul de fata, iar asta pentru ca Extraction 2 a fost confirmat in mod oficial de catre starul fimlului, Chris Hemsworth, poza de mai jos fiind dovada faptului ca el e si pregatit pentru inceperea filmarilor.

Netflix urmeaza sa aiba productia pentru Extraction 2 inceputa undeva peste 6 saptamani de catre compania de productie contractata de catre americani pentru a filma urmatoarea pelicula. Extraction este unul dintre cele mai populare filme pe care Netflix le-a lansat pana in momentul de fata, fiind in topul vizualizarilor generate de pe conturile din platforma, asa ca era normal ca un Extraction 2 sa fie produs pentru abonatii companiei.

Netflix: Confirmarea OFICIALA pentru un Film Foarte Asteptat

Netflix a avut grija ca Extraction sa se termine fara ca personajul principal al filmului, interpretat de catre Chris Hemsworth, sa nu moara, astfel ca Extraction 2 il va avea tot pe el in rol principal. Cu 99 de milioane de oameni care au vazut Extraction pe Netflix, era clar ca va urma si o continuare, insa deocamdata nu se stie absolut nimic in legatura cu firul epic al noului film, astfel ca orice este posibil cand vine vorba despre povestea pe care o vom vedea.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Netflix va lansa Extraction 2 undeva in cursul anului 2022, nimeni nu stie clar cand, insa daca filmarile incep in decembrie, e clar ca vor continua pana in 2022, deci va fi nevoie de alte cateva luni pentru post productie. In aceasta idee, ramane de vazut daca vom afla de la Chris Hemsworth, sau de la alti actori, ceea ce va aduce Extraction 2 pentru toata lumea, insa desigur ca asteptarile sunt foarte mari cu privire la aceasta noua pelicula importanta.

Netflix mai are, desigur, si multe alte filme si seriale pregatite pentru lansare in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem de ce anume ne vom putea bucura.