Planeta Mercur: Premiera INCREDIBILA, Omenirea Total Uluita

Planeta Mercur sunete

Planeta Mercur are dezvaluita in premiera o descoperire istorica incredibila facuta de catre oamenii de stiinta, iar pentru prima oara acestia au reusit sa dezvaluie pentru omenire sunetele care se aud acolo. Mai jos puteti auzi ceea ce au ascultat oamenii de stiinta de la ESA cand sonda spatiala BepiColombo s-a apropiat de planeta Mercur si a inceput sa o survoleze, iar sunetele reprezinta ceva ce multi nu credeau ca vor auzi vreodata de acolo.

Planeta Mercur este cea mai apropiata fata de soare, iar in inregistrarea de mai jos veti auzi vanturile solare inregistrate in imediata sa vecinatate, ceva ce pana in momentul de fata nu a fost facut. Aceasta nu este prima inregistrare facuta pentru vanturile solare in sistemul solar, cei de la NASA avand deja altele cu sonde spatiale proprii, dar aceasta este prima inregistrare facuta langa planeta Mercur, si este ceva pentru care ESA poate fi laudata.

Planeta Mercur: Premiera INCREDIBILA, Omenirea Total Uluita

Planeta Mercur este survolata de mai putin de o luna de catre sonda spatiala BepiColombo, iar inregistrarea de mai jos este doar una dintre multiplele descoperiri care vor fi facute acolo. Sonda spatiala are menirea de a ramane timp de cativa ani in orbita langa planeta Mercur pentru a dezvalui omenirii mai multe dintre secretele care inca sunt ascunse acolo, si exista foarte multe necunoscute pe care oamenii de stiinta vor sa le detalieze.

Planeta Mercur nu a mai fost pana acum in centrul unei misiuni de atat de lunga durata, chiar daca in trecut sonde spatiale ale NASA, dar si ale rusilor, au fost in orbita planetei pentru perioade extinse de timp. Planeta Mercur poate fi o sursa de foarte importante descoperiri in viitor, dar oamenii de stiinta vor sa mai poata explica multe dintre necunoscutele cu adevarat importante.

Planeta Mercur va avea sonda spatiala BepiColombo in orbita sa abia incepand cu anul 2024, sau 2025, asa ca abia de atunci vor incepe si descoperiri mai impresionante.