Apple a Lansat Noi MacBook-uri si Casti Airpods (VIDEO)

Apple a prezentat in aceasta seara cateva MacBoo-uri noi cu chip-uri M proprii, dar si AirPods de generatia a 3-a, nu noi modele Pro, ci versiunea standard care acum are acelasi design preucm modelele Pro, doar ca sunt cu mult mai ieftine.

Apple a lansat noi modele MacBook Pro, care de acum au si un decupaj urat in ecran, pentru ca asta inseamna evolutie la Apple, dar macar ele aduc si o camera FaceTime 1080p, deci macar veti putea face apeluri video de calitate mai buna, in mod teoretic.

Aceste noi MacBook Pro au chip-uri M1 Pro si M1 Max in locul procesoarelor Intel, dar vin cu ecrane care au rata de refresh de 120 Hz, tehnologia din spatele acestora fiind mini LED, astfel ca macar vorbim despre un progres tehnologic impresionant din acest punct de vedere.

AirPods 3 au fost dezvaluite in mod oficial, iar separat de faptul ca ele arata acum aproape identic cu AirPods 3, au inclusiv audio spatial si noi difuzoare mult mai bune, fiind deasemenea rezistente la “stropire”, deci le veti putea folosi la exercitii fizice mai intense.

AirPods 3 pot fi comandate chiar de azi de la Apple la pretul la care erau vandute modelele de generatie anterioara, in timp ce modelele noi ale MacBook Pro vor putea fi comandate in perioada urmatoare.