Samsung GALAXY S22: Imagini WOW, Cum vor Arata Telefoanele

Samsung GALAXY S22 impresionant

Samsung GALAXY S22, urmatoarea generatie de telefoane ale companiei Samsung, apare astazi in imagini care impresioneaza, iar asta pentru ca ele ne arata ceva ce sugereaza faptul ca vom avea parte de un upgrade important pentru ele, daca vom fi interesati sa le cumparam.

Samsung GALAXY S22 este o noua generatie de telefoane gandita pentru a le oferi utilizatorilor doar cele mai bune experienta, astfel ca ecranele lor sunt modificate si dispar aproape in totalitate marginile acestora, dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai jos.

Samsung GALAXY S22 va fi usor mai lat decat modelele actuale, iar colturile ecranului si ale carcasei vor fi mult mai rotunde, totul generand un design foarte interesant care cel mai probabil va surprinde in mod pozitiv multi dintre fanii care asteapta viitoarele modele de telefoane.

Samsung GALAXY S22 a avut pana acum dezvaluit faptul ca va avea ecrane cu diagonale care incep de la 6.1 inch pentru modelul standard, ajung pana la 6.6 inch pentru modelul Plus, iar in cazul celui Ultra probabil ca vorbim despre o diagonala de 6.8 inch, dar nu mai mare de atat.

Samsung GALAXY S22 este o serie de telefoane in care vom vedea atat chip-uri Exynos, cat si chip-uri Qualcomm, impreuna cu multe alte schimbari importante, asa ca ramane doar ca modelele sa fie anuntate in mod oficial pentru toata lumea in urmatoarele saptamani.