BANCA Transilvania: Anunturi IMPORTANTE care Vizeaza Clienti

BANCA Transilvania primire

BANCA Transilvania a publicat doua anunturi importante care vizeaza toti clientii din toata Romania, iar despre ele ar trebui sa stie chiar acum cat mai multi dintre ei pentru ca pot descoperi ceva ce nu stiau. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le transmit clientilor din toata Romania faptul ca aplicatia BT Pay le permite in primul rand sa scoata bani de la bancomate fara a avea efectiv cardul bancar in posesia lor, totul de pe telefoane.

BANCA Transilvania a implementat de ceva vreme o functie speciala in cadrul aplicatiei BT Pay pentru telefoanele iPhone si Android, ea permitand generarea unui cod pentru a scoate bani de la bancomate. Acel cod trebuie introdus in bancomatele care sunt capabile sa permita retragerile de bani fara cardurile fizice, BANCA Transilvania avand destule in toata tara si ar trebui sa profitam cu totii de sistem pentur a retrage bani mult mai usor.

BANCA Transilvania: Anunturi IMPORTANTE care Vizeaza Clienti

BANCA Transilvania le transmite deasemenea clientilor din toata Romania faptul ca pot cere bani de la prieteni folosind aplicatia BT Pay pentru a ii primi mult mai usor. BANCA Transilvania are implementat acest sistem de ceva vreme pentru clientii sai, iar el este utilizabil doar intre cei care folosesc aplicatia BT Pay pe iPhone si Android, deci nu puteti cere bani de la cei care nu au aplicatia instalata pentru ca nu au cum sa primeasca vreun mesaj de la banca.

BANCA Transilvania a implementat in cadrul aplicatiei BT Pay o varietate de functii extrem de interesante, iar asta pentru ca un numar cat mai mare dintre clienti sa o foloseasca in viata de zi cu zi. BANCA Transilvania s-a laudat cu faptul ca numarul celor care folosesc aplicatia BT Pay a depasit cateva sute bune de mii de ceva vreme, astfel ca banca implementeaza in mod constant noutati care sa atraga si mai multi oameni catre ea acum.

BANCA Transilvania este una dintre putinele banci care are o aplicatie de mobile banking care include o multitudine de functii foarte importante, astfel ca e bine ca ea este oferita pentru toata lumea.