Vodafone: Mesajul OFICIAL, cum isi Surprinde Clientii Romani

Vodafone meciuri

Vodafone a publicat un mesja oficial pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie oricine, iar asta pentru ca vorbim despre vesti grozave pentru toata lumea astazi. Mai exact, cei de la Vodafone le spun romanilor din toata tara ca in aceasta seara pot vedea meciurile importante din Champions League prin intermediul canalelor Look Sport si Look Sport 4K, astfel ca puteti urmari meciurile preferate la calitate ridicata.

Vodafone vorbeste despre meciurile Atletico Madrid – Liverpool, PSG – Leipzig, sau Benfica – Bayern Munchen, acestea putand fi urmarite de catre oricine multumita canalelor de televiziune transmise de operator. Acestea sunt doar unele dintre meciurile importante pe care Vodafone ne spune ca le putem urmari multumita canalelor pe care le transmite prin abonamentele de televiziune pe care ni le pune la dispozitie in toata tara.

Vodafone: Mesajul OFICIAL, cum isi Surprinde Clientii Romani

Vodafone a cumparat UPC special pentru a putea oferi servicii de televiziune pentru clientii din toata tara, insa a reusit sa gaseasca si parteneri pe masura pentru ele, exemplul perfect fiind cei de la Look. Separat de Look, cei de la Vodafone mai au si Eurosport 4K disponibil pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar desigur ca acolo sunt transmise alte competitii sportive importante despre care ar trebui sa stie clientii serviciilor de televiziune acum.

Vodafone incearca sa concureze serios cu ceu de la DIGI, care sunt lideri de piata pe segmentul serviciilor de televiziune, dar si cu Orange, care recent a finalizat achizitia diviziei de servicii fixe a Telekom. Asta inseamna ca ne putem astepta la si mai mult continut grozav pe care Vodafone sa il aiba disponibil pentru clientii serviciilor de televiziune in viitorul nu foarte indepartat, iar de pe urma sa ne vom putea bucura cu totii, din fericire.

Vodafone are toate detaliile despre serviciile sale de televiziune disponibile chiar pe website-ul sau, impreuna cu informatii despre abonamentele pe care oricare dintre romani le pot contracta acum.