Kaufland: Ce Ofera GRATUIT in mod Oficial Oricaror Romani

Kaufland curier

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, iar daca obisnuiti sa mergeti in magazinele sale pentru a va face cumparaturile, atunci ar fi bine sa stiti ce puteti primi gratuit. Kaufland incearca sa aduca in atentia cat mai multor oameni faptul ca ofera optiunea de a comanda produsele din magazinele sale direct prin aplicatii de livrare la domiciliu care au prezenta in zeci de orase din toata Romania acum.

Kaufland vrea sa faca acest lucru cunoscut cat mai multor romani si s-a gandit ca n-ar strica si daca le-ar oferi gratuit ceva oamenilor care sunt dornici sa profite de acest sistem care este disponibil. Kaufland are incheiate parteneriate cu cei de la Tazz, Glovo, Foodpanda pentru livrarea produselor din magazinele sale din toata tara, iar cei care aleg sa se foloseasca de ele pot primi gratuit o masina, sau alte premii care sunt oferite in mod oficial.

Kaufland: Ce Ofera GRATUIT in mod Oficial Oricaror Romani

Kaufland le cere romanilor sa cumpere produse de minim 80 de LEI printr-una dintre aceste platforme de livrare la domiciliu pentru a putea fi inscrise in concursul prin care sunt oferite premiile gratuite. Un BMW Seria 3 “tunat” este oferit gratuit de catre cei de la Kaufland pentru clientii din toata Romania, astfel ca aveti ocazia de a castiga o masina cu adevarat grozava, ea fiindu-va livrata acasa de catre Codin Maticiuc, asa ca aveti la ce sa sperati.

Kaufland spune ca oricare dintre romanii care fac cumparaturi de minim 80 de LEI prin aplicatia sa sunt inscrisi in mod automat in cadrul campaniei, astfel ca totul se bazeaza pe simpla achizitie. Din acel punct trebuie doar sa asteptati ca aceasta campanie sa se incheie si sa fie alesi castigatorii, dupa aceea Kaufland va incepe sa livreze premiile, inclusiv masina pe care foarte multi dintre cei care se inscriu probabil ca o asteapta foarte interesati.

Kaufland mai are si alte promotii speciale disponibile pentru clientii din toata Romania, asa ca ramane doar sa va inscrieti la fiecare dintre ele pentru a vedea ce puteti castiga.