ING Bank: Mesaj IMPORTANT, ce TREBUIE sa Stie Toti Clientii

ING Bank coduri

ING Bank transmite astazi un mesaj extrem de important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbeste si despre o problema extrem de serioasa pe care nu toata lumea o trateaza ca atare. Cei de la ING Bank continua cu mesajele menite sa-i faca pe clienti sa fie mult mai atenti la atacurile de tip phishing, si nu numai, care ii vizeaza in aceasta perioada, iar asta pentru ca numarul lor este in continua crestere, iar banii oamenilor sunt cei vizati.

ING Bank vorbeste in mesajul de astazi despre faptul ca romanii ar trebui sa fie foarte vigilenti si sa nu autorizeze tranzactii online daca nu ei sunt cei care le-au initiat de la bun inceput. ING Bank spune ca in cazul in care un client primeste un mesaj de tip SMS privind o plata necunoscuta, ar trebui sa contacteze imediat banca pentru a cere blocarea cardului in ideea de a evita furturile de bani care nu pot fi recuperati daca acele autorizari sunt confirmate de noi.

ING Bank: Mesaj IMPORTANT, ce TREBUIE sa Stie Toti Clientii

ING Bank i-a atentionat pe clienti in cateva randuri in legatura cu faptul ca anumiti bani nu mai pot fi recuperati daca au fost autorizate tranzactiile de catre noi dupa ce am primit mesaje de acest gen. In aceasta idee, recomandarea bancii de a cere blocarea cardurilor pentru care se inregistreaza activitate neautorizata este ceva obligatoriu pentru a nu risca sa avem banii furati din conturi fara sa stim in realitate ce se intampla.

ING Bank vine cu aceasta atentionare dupa o lunga perioada in care a incercat sa-i ajute pe romani sa evite fraudele online dupa ce campanii serioase de tip phishing au fost indreptate impotriva clientilor sai. Acestea sunt departe de a se fi terminat, astfel ca ING Bank continua sa incerce sa-i convinga pe clienti ca trebuie sa fie extrem de vigilenti in legatura cu ceea ce fac pentru a nu se expune riscurilor din aceasta perioada care poate deveni complicata.

ING Bank are toate informatiile necesare pentru evitarea atacurilor online disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla mai multe detalii in legatura cu tot.