Florin Citu: Mesaj Privind Noile Restrictii si Vaccinarea in Romania

Florin Citu Mesaj Noile Restrictii Vaccinarea Romania

Florin Citu, premierul Romaniei, lanseaza astazi un nou indemn pentru vaccinare in randul populatiei, aceasta ramanand singura solutie pentru a depasi valul 4 de infectar cu Coronavirus, un val care genereaza extrem de multe probleme in aceasta perioada.

Florin Citu spune deasemenea ca restrictiile anuntate de catre presedintele Klaus Iohannis vor fi adoptate doar in baza recomandarilor facute de catre specialistii din cadrul Guvernului Romaniei, presedintele spunand totusi ca ele ar urma sa fie anuntate vineri.

“E nevoie să ne vaccinăm ca să scăpăm de pandemie și, din păcate, de măsuri ca să minimalizăm pe cât posibil riscurile. Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii. În același timp, asigurăm vaccinurile și logistica necesară.

Reluăm maratoanele vaccinării și, în paralel, continuăm aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare. Cheia rămâne vaccinarea! Ne vaccinăm, scade presiunea de pe spitale, scăpăm de restricții și de pandemie.”