Fortnite: Anuntul OFICIAL, ce a fost Lansat pentru Jucatori

0

Fortnite continua sa fie unul dintre cele mai populare jocuri din intreaga lume, iar pentru toti cei care continua sa se joace, compania Epic Games a pregatit o surpriza colosala despre care oricare dintre jucatori ar trebui sa stie pentru ca Halloween-ul este “dupa colt”.

Fortnite are o multitudine de surprize grozave lansate ca parte a Fortnitemares, un eveniment special pe care cei de la Epic Games il organizeaza pentru Halloween in intreaga lume, iar mai sus puteti vedea ceea ce este oferit in cadrul sau.

Fortnite gazduieste evenimentele Fortnitemares in fiecare an de Halloween, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre o serie de noutati speciale care mai mult ca sigur vor fi pe placul multor oameni care asteptau cu nerabdare toate aceste noutatu importante.

Fortnite aduce inclusiv un obiect special cu Ariana Grande in cadrul jocului, iar totul este disponibil chiar de astazi pentru toti cei care sunt interesati sa ia parte la surprizele foarte interesante pe care Epic Games le-a gandit pentru utilizatorii din toata lumea.

Fortnite a avut in ultimele luni parte de mai multe actualizari majore, chiar daca nu mai este disponibil in App Store si Google Play Store, seria imbunatatirilor fiind constanta pentru joc, sute de milioane de oameni fiind in continuare activi in platforma.