DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL Cu o Dezvaluire Uimitoare Facuta

DIGI Mobil nevoi

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar acum este in centrul unui anunt oficial al autoritatilor din tara noastra, unul care nu vine ca o surpriza. Cei de la ANCOM au anuntat in mod oficial faptul ca in anul 2021 compania DIGI Mobil a inregistrat un numar substantial de portari in reteaua sa, in raport cu numarul total de portari care au fost facute in Romania pana la 15 octombrie.

DIGI Mobil a primit in reteaua sa nu mai putin de 455.646 de numere de telefonie mobila si fixa dintr-un total de 849.434 de numere care au fost portate intre operatorii din toata tara in aceasta perioada de 9 luni si jumatate. Practic, DIGI Mobil a atras in reteaua sa peste jumatate dintre numerele de telefonie fixa si mobila care au fost schimbate intre operatori, iar asta este cu adevarat impresionant si realizat pana acum doar de catre acest operator.

DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL Cu o Dezvaluire Uimitoare Facuta

DIGI Mobil a fost in mai toate lunile din 2021 singurul operator care a atras in propria retea peste 50% dintre toate portarile facute, fiind pe primul loc in topul portarilor in absolut fiecare luna. In toata aceasta perioada, DIGI Mobil a atras in reteaua sa de 4 ori mai multi clienti decat Orange sau Vodafone, si de peste 3 ori mai multi decat cele doua divizii ale Telekom, situatie care ne arata cat de interesata este lumea de ofertele sale pentru servicii de telefonie mobila.

DIGI Mobil a reusit sa atraga atat de multi clienti din Romania in propria sa retea multumita preturilor atat de mici pentru serviciile pe care le ofera, iar acest lucru ii aduce in continuare multi clienti. DIGI Mobil va termina fara discutie anul 2021 ca operatorul cu cele mai multe portari in retea, dar si cu un record de portari totale, ceva ce era de asteptat din moment ce in cam fiecare an a depasit cifrele anului anterior in materie de portari in retea.

DIGI Mobil va anunta cu siguranta la final de an cat de buna a fost perioada aceasta pentru companie, si avand in vedere ca pandemia creeaza o situatie economica tot mai grea, e posibil ca interesul oamenilor sa tot creasca.