Orange: Ce Ofera GRATUIT Pana la 6 Luni pentru Clienti Acum

Orange iumor

Orange continua sa isi surprinda clientii din toata Romania cu vesti grozave care ar trebui sa fie in atentia tuturor in aceasta perioada, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit pana la 6 luni un beneficiu interesant. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a activa in mod gratuit doua extraoptiuni pentru Orange TV Go care ofera acces la o varietate de tipuri de continut, totul pentru milioane de clienti din tara.

Orange le ofera romanilor posibilitatea de a beneficia gratuit de acces la optiunea Movie Go Unlimited pentru o perioada de 2 luni de zile, dar si de 6 luni pentru extraoptiunea Antena Play. Vorbim despre perioade de gratuitate diferite pentru ca si continutul la care avem acces fara plata este diferit, insa in esenta cei de la Orange vor sa le ofere oamenilor posibilitatea de a se bucura de ceva care in mod normal costa, insa nu chiar atat de mult.

Orange: Ce Ofera GRATUIT Pana la 6 Luni pentru Clienti Acum

Orange ofera prin optiunea Movie Go Unlimited acces la o varietate de filme care sunt disponibile in libraria sa, majoritatea dintre ele destul de vechi, insa si cu unele exceptii pentru cei interesati. Pe de alta parte, in cazul extraoptiunii Antena Play, Orange ofera acces la continutul creat de catre Antena Group, de la Observator si pana la emisiuni precum iUmor, sau orice altceva v-ar putea interesa, plus posibilitateade a vedea live stream-urile canalelor.

Orange s-a gandit de ceva vreme deja ca nu ar fi o idee rea sa le ofere in mod gratuit oamenilor surprize de acest gen pentru a le permite sa se bucure de ceva care in mod normal ar fi ignorat. Chiar daca in aceasta gratuitate nu este inclusa si continut de ultima ora in materie de filme si seriale, macar cei de la Orange le ofera romanilor posibilitatea de a vedea continut intresant pe care operatorul de telecomunicatii ni-l pune la dispozitie chiar acum.

Orange are o serie de extraoptiuni pentru Orange TV Go pe care le pune la dispozitia milioanelor de clienti din toata Romania, asa ca ar fi bine sa va orientati pentru a vedea ce anume v-ar putea interesa.