Posta Romana: Mesajul de Interes care Vizeaza Toti Romanii

Posta Romana Mesajul de Interes care Vizeaza Toti Romanii

Posta Romana a publicat astazi un mesaj de interes pentru milioane de romani din toata tara, unul care ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor pentru ca el aduce in atentie din nou atacurilor online bazate pe fraude pentru a le fura datele oamenilor.

Posta Romana le trimite oamenilor de ceva vreme mesaje de acest gen pentru a ii atentiona in legatura cu modul in care sunt supusi atacurilor de acest gen, astfel ca atunci cand vedeti ceva ce pare a fi un mesaj de la companie, analizati-l cu atentie mai mare.

“Nu uitați‼️ Fiți foarte atenți la mesajele pe care le primiți ! Un nou caz de fraudă informatică!

Pagina de internet a Poștei Române a fost clonată!

Mai mulți clienți au primit, în ultimele zile, email-uri frauduloase care conțin o clonă a site-ului oficial al companiei.

Clienții sunt îndrumați să-și introducă datele personale pe pagina respectivă, al cărei link arată exact ca modulul de E-Mandat existent pe site-ul oficial.

Mesajele înșelătoare sunt trimise de hackeri cu scopul de a convinge destinatarii să plătească taxe suplimentare pentru primirea unor colete sau cu scopul de a colecta datele bancare ale clienților și pentru a sustrage bani din conturile acestora.

Verificați cu atenție linkul paginii pe care sunteți direcționați!

Dând click pe pictograma “Lacăt” din bara cu denumirea site-ului, la secțiunea “Site Settings”, pe pagina reală a companiei apare doar posta romana! Fără alte extensii!

Pe pagina clonată, veți vedea: posta-romana.youngchristianschools.com.
Compania Națională Poșta Română se delimitează total de aceste practici de fraudare, în care numele instituţiei este folosit în mod abuziv.

Vă reamintim că singurele informaţii reale cu privire la activitatea companiei se regăsesc doar pe site-ul oficial www.posta-romana.ro și pe pagina oficială de Facebook,”