Beneficiile Oferite de DIGI Mobil GRATUIT Milioanelor de Clienti

beneficiile digi mobil gratuit clienti

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din toata Romania in momentul de fata, oferindu-le clientilor servicii la preturi foarte mici, dar si unele beneficii despre care ei nu stiu. Astazi vorbim despre doua beneficii de care oricare dintre clientii DIGI Mobil se pot bucura daca au si un telefon care este capabil sa functioneze cu tehnologiile pe care compania le pune la dispozitie, si desigur ca sunt vandute destule de catre cei de la DIGI.

VoLTE si Wi-Fi Calling sunt cele doua tehnologii pe care DIGI Mobil le ofera gratuit pentru milioane de clienti din toata tara in momentul de fata, ambele fiind disponibile doar pe telefoanele care au suport integrat. Exista destule modele de telefoane cu sisteme de operare Android si iOS care sunt active in reteaua DIGI Mobil, sau sunt vandute de catre operator, si care au suport pentru aceste tehnologii, deci trebuie doar sa va folositi de ele, pentru ca sunt gratuite.

Beneficiile Oferite de DIGI Mobil GRATUIT Milioanelor de Clienti

Tehnologia VoLTE este implementata pentru retelele 4G, si telefoanele compatibile, scopul sau fiind de a imbunatati substantial calitatea apelurilor facute prin reteaua DIGI Mobil, dar si a altor operatori. Functia VoLTE este oferita gratuit de catre DIGI Mobil pentru clienti, insa ea trebuie activata manual din telefoanele voastre, daca nu este deja activa, iar asta pentru ca nu toate telefoanele o au activa de la bun inceput pentru folosire de catre utilizatori.

In cazul tehnologiei Wi-Fi Calling vorbim despre posibilitatea de a face apeluri telefonice prin Wi-Fi ca si cum am folosi reteaua celor de la DIGI Mobil, ideea din spatele sistemului fiind de a imbunatati experienta pentru apelurile telefonice. Multumita acestei tehnologii, acoperirea celor de la DIGI Mobil este extinsa in case prin retelele Wi-Fi ale oamenilor, iar calitatea apelurilor este deasemenea imbunatatita, astfel ca puteti beneficia de semnal GSM mai bun prin Wi-Fi daca o activati.

DIGI Mobil are mai multe detalii despre aceste beneficii gratuite disponibile chiar pe website-ul sau, deci trebuie doar sa mergeti acolo si sa aflati toate informatiile importante in legatura cu ele chiar acum.