BANCA Transilvania: Clientii AVERTIZATI, Problema Serioasa

BANCA Transilvania realizare

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar clientii sai din toate colturile tarii sunt avertizati in legatura cu o problema foarte serioasa despre care ar trebui sa stie. In ultima perioada BANCA Transilvania a tot transmis avertismente cu privire la problemele majore generate de catre atacurile de tip phishing care s-au intensificat extrem de mult si care genereaza probleme foarte mari pentru cei care devin victimele lor.

BANCA Transilvania inca are imaginea folosita in cadrul acestor atacuri de tip phishing la scara larga, iar ele devin tot mai complexe pentru ca nu se mai bazeaza doar pe cuvinte intentionat alese pentru a pacali. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca atacurile complexe ajung la clienti inclusiv cu atasamente care par sa prezinte informatii importante pentru oameni, insa in realitate ele sunt complet malitioase si menite sa le fure clientilor BANCA Transilvania datele, sau chiar banii.

BANCA Transilvania: Clientii AVERTIZATI, Problema Serioasa

BANCA Transilvania realizare transfer

BANCA Transilvania ne-a spus in repetate randuri sa nu accesam vreun atasament care este primit prin email de la diverse persoane, iar asta pentru ca prin intermediul lor ne pot fi exploatate calculatoarele, sau telefoanele. Aceste atasamente sunt prezentate sub forma unor imagini, dar in realitate pot fi chiar arhive cu fisiere malitioase, iar la accesare ele isi injecteaza exploit-urile, iar de acolo ne pot fi furate datele de logare in conturile BANCA Transilvania, sau poate chiar mai mult.

BANCA Transilvania incearca sa ii invete pe clientii din toata Romania cum sa se protejeze impotriva acestui tip de atacuri, insa din pacate nu toata lumea stie cum sa le detecteze de la bun inceput. Puteti vedea si in imaginea de mai sus ca unele dintre ele sunt prezentate ca lucruri foarte serioase, ca si cum ar fi trimise de catre BANCA Transilvania, dar in realitate totul este gandit pentru a pacali cat mai multi oameni si a fura cat mai multe date de la ei.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la ceea ce se intampla in momentul de fata si cum ne putem proteja, deci ar fi bine sa va uitati cu foarte mare atentie la ele acum.