Kaufland: OFICIAL, ce GARANTEAZA Pentru Clientii din Romania

Kaufland asigurare

Kaufland are un nou anunt oficial foarte important pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca ofera o noua garantie pentru milioane de romani care ajung in magazinele sale. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat care sunt noile produse cu eticheta galbena pe care le putem cumpara din oricare dintre hypermarket-urile din toata tara, ele fiind special alese cu garantia unui pret foarte mic in comparatie cu cele din alte magazine din tara.

Kaufland spune ca are in perioada 27 octombrie – 2 noiembrie peste 3000 de produse cu eticheta galbena care se bucura de preturi mai mici in magazinele sale decat in alte magazine din toata tara. Kaufland a lansat aceasta promotie speciala pentru produse sale de cateva saptamani de zile, iar garantia pe care cei de la Kaufland o ofera pentru clienti ar trebui sa ii incurajeze pe romanii din toata tara sa vin in numar mai mare in toate locatiile din toata tara acum.

Kaufland: OFICIAL, ce GARANTEAZA Pentru Clientii din Romania

Kaufland asigurare preturi mici

Kaufland merge aici pe calea pe care cei de la Altex au urmat-o in ultimii ani, astfel ca incepe sa garanteze faptul ca preturile produselor sale sunt mai mici decat cele ale concurentei, returnand diferenta pentru clienti, daca exista. Aceasta strategie a celor de la Kaufland ne pemite sa cumparam oricare dintre cele peste 3000 de produse cu eticheta galbena la preturi speciale din oricare dintre hypermarket-urile din toata tara, asa ca vorbim doar despre vesti bune pentru noi.

Kaufland alege special toate aceste produse cu eticheta galbena pentru a putea garanta faptul ca ele au preturi mai mici decat cele ale concurentei, astfel ca merita sa profitati de ofertele care sunt prezentate acum. In aceasta idee, ar fi bine sa urmariti toate produsele cu eticheta galbena pe care cei de la Kaufland le prezinta in magazinele proprii, dar si online, pentru a fi mereu la curent cu tot ceea ce puteti cumpara cu garantia unui pret foarte bun.

Kaufland va continua aceasta campanie de garantare a preturilor mici pentru produsele pe care le vinde, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la toate ofertele care sunt listate saptamanal.