DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii

DEDEMAN restrictie

Dedeman, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de bricolaj din Romania, primeste anual milioane de romani din toata tara pentru a-i cumpara produsele pe care le vinde pentru toata lumea. Avand in vedere recentele restrictii care au fost implementate in Romania de catre Guvern, cei de la Dedeman au decis sa ofere si informatii cu privire la modul in care oamenii pot cumpara produsele sale fara a avea un certificat verde digital.

Dedeman spune ca exista posibilitatea de a face acest lucru, insa asta inseamna ca ei nu pot intra in magazinele sale, chiar daca totusi mai au posibilitatea de a cumpara ce au nevoie din magazine. Cei de la Dedeman le spun romanilor din toata tara ca pot cumpara produsele sale fara un certificat verde digital daca aleg sa comande acel produs online si il ridica in magazinele sale ceva ce desigur ca poate fi facut si la multe alte magazine din tara.

DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii

DEDEMAN restrictie magazine

Dedeman spune deasemenea ca ofera si consultanta in parcarea magazinelor sale din toata tara pentru achizitia de produse, ele putand fi aduse acolo pentru ca oricare dintre clienti sa le poata prelua cu masina. Aici desigur ca totul depinde de numarul de angajati pe care Dedeman ii are alocati pentru acest proces, iar asta pentru ca daca sunt multi oameni care nu au certificat verde digital, atunci e nevoie de multi consultanti care sa stea prin parcari toata ziua.

Dedeman respecta legislatia din Romania cu aceasta masura, mentionand pe website-ul sau ca in magazine pot intra doar persoanele care au certificat verde digital ce atesta vaccinarea, sau vindecarea. Persoanele care au certificat verde digital care atesta doar testarea in ultimele 48/72 de ore nu vor avea posibilitatea de a intra in magazinele celor de la Dedeman, asa ca e bine sa fiti constienti de acest lucru si sa nu incercati sa mergeti in vreunul pentru ca nu veti fi primiti de catre angajatii companiei dupa ce ajungeti.

Dedeman nu e singurul lant de magazine din Romania care impune masuri de acest gen, iar asta pentru ca ele au fost adoptate intr-o hotarare de guvern, deci trebuie aplicate de toata lumea.