DACIA Logan 3: ATENTIE, Anuntul Important pentru Noua Masina

DACIA Logan 3 incendiu

DACIA Logan 3 este vizata de o atentionare extrem de serioasa emisa de catre cei de la DACIA pentru noul model de masina, iar daca detii una, sau vrei sa cumperi una, ar fi bine sa stii ce se intampla. V-am spus zilele trecute despre o problema cu modelele Sandero 3 care afecteaza linia de distributie a combustibilului, iar acum aflam de la DACIA ca inclusiv modelele DACIA Logan 3 sunt afectate de aceasta problema care poate fi extrem de serioasa, din pacate.

DACIA Logan 3 poate avea probleme periculoase din cauza unor scurgeri de combustibil pe linia de distributie catre motor, presa din Franta spunand ca in cazuri extreme exista si riscul de incendiu. Din aceasta cauza, un total de 10.000 de masini DACIA Logan 3 si Sandero 3 produse de catre DACIA sunt rechemate in service pentru a avea acest defect serios reparat inainte de a deveni periculos pentru clientii care au cumparat masinile de la producatorul roman.

DACIA Logan 3: ATENTIE, Anuntul Important pentru Noua Masina

DACIA Logan 3 nu are acest defect in toate unitatile vandute in Romania, ci doar 1366 dintre cele livrate ar trebui sa reajunga in service, pe website-ul celor de la DACIA fiind oferite detalii cu privire la situatie. Problema poate fi remediata intr-un service al producatorului in doar o ora, astfel ca oricare dintre clientii care au cumparat o DACIA Logan 3 si sunt chemati pentru a avea problema remediata, ar trebui sa mearga de urgenta pentru a se face acest lucru.

DACIA Logan 3 se afla la a doua rechemare in service, la fel ca si Sandero 3, problema anterioara nefiind atat de serioasa, insa e bine ca DACIA a ales sa cheme masinile pentru reparatii inainte sa apara accidentele. Desigur ca si timpul de rezolvare a problemei este unul foarte scurt, astfel ca DACIA Logan 3 poate fi lansata la o reprezentanta pentru ca problema sa fie remediata si luata rapid inapoi pentru a o folosi ca in mod obisnuit, iar totul este gratuit.

DACIA Logan 3 se vinde in momentul de fata in principal in Europa de Est, astfel ca dintre cele 10.000 de unitati cu defecte, majoritatea sunt Sandero 3, masina care e foarte populara in Europa.