ING Bank: De ce sunt AVERTIZATI Clientii de catre Banca Acum

ING Bank inteligenta

ING Bank a emis o noua avertizare oficiala pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca din pacate vorbim despre probleme extrem de serioase pentru cei care-i folosesc in momentul de fata serviciile. Mai jos puteti vedea avertizarea care a fost emisa de catre cei de la ING Bank pentru clienti, iar ea vizeaza mesajele malitioase pe care oamenii le pot primi de la entitati necunoscute care vor doar sa le fure banii din conturi, sau in cel mai bun caz, doar datele.

ING Bank prezinta mai jos un atac de tip phishing extrem de raspandit in intreaga lume in momentul de fata, el avand la baza mesaje malitioase de tip SMS, sau email-uri, trimise clientilor bancilor. aceste mesaje malitioase le spun oamenilor faptul ca ar avea un colet care este in curs de livrare catre ei si ca pot verifica statusul expeditiei intr-o aplicatie speciala pe care o are compania de curierat, existand si un link care directioneaza oamenii spre ea.

ING Bank: De ce sunt AVERTIZATI Clientii de catre Banca Acum

ING Bank le spune clientilor sa fie extrem de vigilenti si sa nu se lase pacaliti de aceste tipuri de aplicatii pentru ca pot avea banii extrem de usor furati de catre cei care sunt in spatele lor. Diverse autoritati sau agentii guvernamentale au emis de-a lungul timpului o varietate de avertizari de acest gen, iar asta pentru ca foarte multa lume a fost vizata la un moment dat, sau altul, de mesaje precum cel pe care-l vedem in imaginea de mai jos.

ING Bank le spune clientilor sa fie vigilenti, iar realitatea este ca niciodata, dar absolut niciodata, nu ar trebui sa instalati vreo aplicatie in telefon, sau PC, in urma unui email, sau mesaj SMS, de acest gen. Exista o extrem de mare probabilitate ca in urma acestei actiuni sa aveti telefonul, sau calculatorul, complet compromis de catre aplicatia pe care o instalati, asa ca este cel mai indicat sa ignorati cererile de acest gen pentru binele banilor si a datelor voastre.

ING Bank are o pagina dedicata pe website-ul sau cu informatii similare de acest gen, asa ca este foarte indicat sa mergeti acolo pentru a afla toate sfaturile pentru a va proteja in fata atacurilor cibernetice.