DIGI Romania: 6 Beneficii IMPORTANTE Oferite pentru Clienti

DIGI Romania confort

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din Romania, le ofera clientilor sai 6 beneficii foarte importante despre care foarte multi nu stiau, iar ele sunt disponibile gratuit pentru milioane de clienti. Dupa cum prea bine stiti deja, acum cateva saptamani cei de la DIGI Romania au anuntat in mod oficial trecerea multor clienti de la abonamentele Fiberlink 300 la Fiberlink 500, iar asta a adus pentru foarte multi oameni acces gratuit la DIGI Storage.

DIGI Romania ofera prin platforma sa online DIGI Storage un mediul de stocare in cloud pentru a avea acces la date de oriunde si oricand, iar pentru aceasta platforma exista 6 beneficii majore pentru clienti. Primul beneficiu major oferit grautit clientilor DIGI Romania este minim 20 GB spatiu de stocare pentru cei care au abonamente minim Fiberlink 500, astfel ca oricine are nevoie de spatiu de stocare in cloud pentru date, le poate incarca fara probleme in serverele companiei.

DIGI Romania: 6 Beneficii IMPORTANTE Oferite pentru Clienti

DIGI Romania confort beneficii

DIGI Romania ofera deasemenea posibilitatea de a accesa oriunde si oricand aceste date, fie prin website-ul sau, fie prin intermediul aplicatiilor DIGI storage pentru telefoane si PC-uri, acesta fiind un urias beneficiu. DIGI Romania are un alt beneficiu important in posibilitatea de a sincroniza automat datele din dispozitivele noastre cu platforma cloud prin intermediul aplicatiilor create, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru toti cei care vor sa foloseasca infrastructura cloud a companiei.

DIGI Romania are o inrastructura de fibra optica in cadrul careia ni se ofera viteze de pana la 1 Gbps deocamdata, pana la 10 Gbps din 2022, astfel ca transferul de date este facut extrem de rapid. Spre surpriza multora, DIGI Romania ofera deasemenea beneficiul integrarii cu platforme cloud precum Dropbox, One Drive, Google Drive sau Amazon Cloud Drive, insa daca dorim putem sa interconectam inclusiv hard disk-uri exterme la platforma cloud pe care o are RCS & RDS pentru clienti.

DIGI Romania spune in final ca DIGI Storage le ofera clientilor posibilitatea de acces prin FTP si WebDav, astfel ca putem sa ne bucuram de acces la date oriunde si oricand, totul cu viteze de transfer foarte mari.