FAN Courier: AVERTIZARE pentru Milioane de Romani din Tara

FAN Courier avertizare curte

FAN Courier este ca mai mare firma de curierat din Romania, iar pe masura ce ne apropiem cu pasi repezi de Black Friday 2021, pentru romani vine o avertizare foarte importanta care vizeaza noi atacuri de tip phishing care sunt in momentul de fata in plina desfasurare.

FAN Courier are imaginea folosita de catre entitati malitioase pentru a-i pacali pe oameni si a le fura datele, iar mai jos puteti vedea un exemplu cu un email nesolicitat care da de inteles ca victima ar trebui sa primeasca o expeditie, fiind inclus in email si un link catre o presupusa chitanta de expeditie.

FAN Courier nu este expeditorul acestui email, iar daca va uitati cu atentie puteti vedea ca el pare sa vina de pe domeniul alocat website-ului pentru Curtea Suprema de Justitie a Ucrainei, alaturarea celor doua entitati trebuind sa dea oricui de inteles ca trebuie sa nu acceseze vreun link din email.

FAN Courier avertizare curte justitie

FAN Courier le-a spus in repetate randuri clientilor din Romania sa nu dea curs unor asemenea tipuri de mesaje nesolicitate pentru ca risca sa aiba datele furate prin exploatarea vulnerabilitatilor din dispozitivele electronice pe care le folosesc in viata de zi cu zi.