Samsung GALAXY S22: Lansarea INTARZIATA, Cand ar Avea Loc

Samsung GALAXY S22 Lansarea INTARZIATA

Samsung GALAXY S22, urmatoarea serie importanta de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o vanda pentru clientii din intreaga lume, ar urma sa aiba lansarea intarziata, iar asta din cauza intregului context economic global, dar si a penuriei de semiconductori.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa fie lansata in februarie de catre cei de la Samsung, si nu in ianuarie, cum sperau fanii in baza lansarii seriei S21, insa nimeni nu stie foarte clar cu cat exact va fi intarziata lansarea noilor telefoane asteptate de catre foarte multa lume.

Samsung GALAXY S22 ar putea ajunge in magazine la inceputul lunii februarie, sau undeva mai tarziu decat atat, nu este foarte clar, dar se pare ca ianuarie nu va fi decat luna in care ar urma sa vedem noile telefoane, insa dincolo de asta nu s-ar mai intampla altceva.

Samsung GALAXY S22 este o serie foarte asteptata, iar asta pentru ca va veni si cu multe schimbari in raport cu modelele anterioare, astfel ca multi fani sperau sa poata cumpara telefonul mai repede de februarie 2022, insa iata ca realitatea schimba foarte mult ceea ce credea lumea.

Samsung GALAXY S22 lansat in februarie ar veni la peste un an in raport cu seria S21, insa din moment ce ea a fost lansata la mai putin de 1 an distanta de seria S20, n-ar trebui sa ne mai surprinda faptul ca Samsung isi mai modifica planurile in functie de vanzarile telefoanelor.