Coronavirus Romania: Nou Numar de Cazuri Noi in 4 Noiembrie 2021

Coronavirus Romania Nou Numar Cazuri Noi 4 Noiembrie 2021

Noul numar de cazuri noi generate de Coronavirus in Romania pentru data de 4 noiembrie 2021 a fost publicat de catre autoritati pentru romanii din toata tara, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre de cazuri noi inregistrate in ultimele 24 de ore in tara noastra, ceea ce nu e tocmai o veste grozava.

Situatia din spitale ramane una extrem de serioasa in continuare, iar asta pentru ca vorbim despre foarte multe persoane infectate care nu au loc in sectile normale si ajung sa fie tratate in masinile personale in afara spitalelor, sau altele care nu au loc la terapie intensive sis tau cu tuburile de oxigen pe holuri.

Campania de vaccinare merge deasemenea intr-o directie complet gresita, iar asta pentru ca numarul celor care se imunizeaza in ultima perioada este in continuare scazut, ministrul sanatatii spunand ca actiuni recente ale Parlamentului au declansat acest lucru si e de asteptat ca numarul sa mai scada.

Cifrele finale oficiale vor fi publicate dupa ora 13:00.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 4 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 8.971 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 489 decese dintre care 55 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”