WhatsApp: Trucuri SECRETE, ce Poti Face pe iPhone si Android

WhatsApp concomitent

WhatsApp are o serie de trucuri secrete despre care probabil nu ai stiut pana acum ca exista pe iPhone si Android, insa multumita lor putem beneficia de ceva care se poate dovedi a fi extrem de util. Mai exact, daca nu ai stiut pana acum cum sa iti dai seama daca o persoana te-a blocat, sau nu, pe WhatsApp, atunci exista o serie de metode prin care iti poti da foarte usor seama de acest lucru in doar cateva secunde, si totul ti-ar putea fi de foarte mare ajutor.

WhatsApp iti da de inteles ca o persoana te-ar fi blocat daca nu mai poti vedea statusurile sale noi, lucru care desigur ca nu reprezinta o dovada clara, dar e un bun indicator ca s-a intamplat acest lucru. O alta cale prin care puteti afla daca s-a intamplat acest lucru are legatura cu poza de profil de pe WhatsApp a contactului vostru, ea neputand fi vazuta in cazul in care suntem blocati de catre acea persoana, asa ca lucrurile incep sa devina si mai clare.

WhatsApp: Trucuri SECRETE, ce Poti Face pe iPhone si Android

WhatsApp va afisa o singura confirmare de trimitere pentru mesajele expediate catre acea persoana, in loc de doua, semn ca ele au ajuns la serverele platformei, dar nu si in telefonul persoanei. Acest truc nu e unul pe care va puteti baza in proportie de 100%, pentru ca acelasi lucru se intampla cand telefonul pe care acea persoana isi foloseste contul WhatsApp nu are internet activ, deci nu inseamna neaparat ca sunteti blocati de catre ea.

WhatsApp nu va permite initierea de apeluri telefonice, sau video, catre persoane care ne-au blocat, iar daca puteti face asta cu anumite persoane, dar cu cea dorita nu, atunci e un semn cam clar ca sunteti blocati. Pentru a fi si mai clar, daca nu puteti adauga respectiva persoana intr-un grup de pe WhatsApp, atunci fie sunteti blocat de catre ea, fie ea a blocat adaugarea in grupuri de catre oricine, chiar si de contacte, sau v-a sters contactul si de aceea nu puteti.

WhatsApp nu ofera informatii clare cu privire la statusul deblocare, sau nu, a unei persoane, astfel ca toate aceste indicii va pot spune daca o persoana v-a blocat, sau nu, in platforma, dar ele trebuie sa fie indeplinite concomitent.