BANCA Transilvania: Cerere OFICIALA ce ii Vizeaza pe Clienti

BANCA Transilvania scanare

BANCA Transilvania le transmite o cerere oficiala clientilor sai din toata Romania, iar despre ea ar trebui sa stie oricine pentru ca vorbim despre un mesaj important care este transmis pentru toata lumea acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le transmit din nou romanilor din toata tara sa fie foarte vigilenti cand vine vorba despre securitatea online, iar asta pentru ca risca oricand sa devina victimele unor hackeri care vor sa le fure banii.

BANCA Transilvania a publicat mesajul de mai jos prin care incearca sa ii informeze pe romani in legatura cu ceea ce nu ar trebui sa faca in utilizarea serviciilor de mobile banking, cand au nevoie de ele. Chestionarul de mai jos are o singura varianta gresita, mai exact cea in care se vorbeste despre platile de pe retele Wi-Fi publice, fara parola de acces, BANCA Transilvania spunandu-le si in trecut clientilor sa evite sa le foloseasca pentru mobile banking.

BANCA Transilvania: Cerere OFICIALA ce ii Vizeaza pe Clienti

BANCA Transilvania explica atunci faptul ca aceste tipuri de retele pot fi o foarte mare vulnerabilitate pentru cei care decid sa foloseasca servicii de mobile banking de pe telefoane si tablete. Din pacate, retelele Wi-Fi publice pot fi compromise extrem de usor de catre hackeri care nu au o parola de acces setata pentru protejarea lor, si mai ales daca nu au o parola de administrare setata, BANCA Transilvania avertizandu-ne in repetate randuri i nlegatura cu ele.

BANCA Transilvania le recomanda in general romanilor sa fie extrem de vigilenti cand vine vorba despre felul in care acceseaza serviciile de internet, sau mobile, banking cand nu sunt acasa. In general e cel mai bine sa folositi reteaua de date a operatorului de telefonie mobila utilizat, insa in caz contrar puteti folosi retele Wi-Fi cunoscute, sigure, pentru a va bucura de serviciile de mobile si internet banking pe care BANCA Transilvania le ofera.

BANCA Transilvania are mai multe sfaturi de securitate disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, atunci puteti merge acolo pentru a afla toate detaliile necesare.