Politia Romana: Motocicleta Furata din Marea Britanie si Gasita in Romania

Politia Romana Motocicleta Furata din Marea Britanie si Gasita in Romania

Politia Romana vorbeste mai jos despre un caz care ne arata ca atunci cand unele obiecte sunt furate in alte tari, ele pot fi recuperate oricum din Romania daca detinatorii lor incearca sa faca acest lucru, si uneori nici nu conteaza unde anume le vindeti.

Politia Romana vorbeste despre o motocicleta furata in Marea Britanie acum un an de zile si recuperata acum in Romania, totul pentru ca proprietarul sau a avut curajul de a le cere ajutorul pentru a reintra in posesia sa chiar daca probabil isi pierduse speranta de a o recupera.

“Furată! Găsită! Toată lumea mulțumită!

Astăzi am fost plăcut impresionați să aflăm că Leslie Chorley Kelston, un cetățean britanic, a ținut să mulțumească colegilor noștri din cadrul Postului de Poliție Matca, județul Galați, printr-un articol într-un ziar publicat în Marea Britanie

Pentru ce? Vă povestim.

Leslie a rămas fără motocicleta în 2020 și, la aproape un an distanță, a primit o notificare, printr-un forum dedicat motocicliștilor, precum că, motocicleta sa era scoasă la vânzare, la un preț derizoriu, pe un site din România.

Ce a făcut Leslie? S-a urcat într-un avion, cu destinația București, ajungând în comuna Matca, din județul Galați.

După o întâlnire și câteva detalii oferite colegilor noștri de la postul de poliție, în mai puțin de 24 de ore, motocicleta a fost recuperată. Fusese furată și vândută actualului deținător, fără documente.

Acum, lui Leslie, nu îi rămâne decât să își rezolve problema cu transportul motocicletei în Marea Britanie.

Leslie: „It’s been an extraordinary journey so far and the police here have been really, really exceptionally helpful, so i’m very pleased with that. In fact, everybody has been very helpful in Romania 🇷🇴.”

Thank you very much, Leslie!”