Fashion Days BLACK FRIDAY a Inceput, REDUCERILE foarte Bune

Fashion Days BLACK FRIDAY REDUCERILE

Fashion Days BLACK FRIDAY a inceput deja, cel mai mare eveniment de BLACK FRIDAY organizat in Romania in aceasta pagina de catre cel mai mare magazine online cu articole de imbracaminte, iar peste 60.000 de produse au fost vandute deja in primele ore ale zilei catre romanii interesati de toate ofertele care sunt disponibile.

Fashion Days BLACK FRIDAY a adunat inca de dimineata peste 40.000 de oameni in cadrul aplicatiei pentru telefoane pe care cei de la Fashion Days o au disponibila, iar interesul foarte ridicat e surprinzator daca ne gandim ca eMAG va anunta in 12 noiembrie propriul eveniment de reduceri cu multe obiecte de imbracaminte in oferta.

Fashion Days BLACK FRIDAY a pregatit foarte multe produse care au reduceri bune cu ocazia BLACK FRIDAY, iar desi zeci de mii s-au vandut in primele ore ale diminetii, mai exista multe altele care sunt pregatite pentru toti cei interesati, in aceasta pagina, iar reducerile vor continua in urmatoarea perioada pentru ca sunt multe oferte grozave.

Fashion Days BLACK FRIDAY a Inceput, REDUCERILE foarte Bune

UPDATE: Noi informatii de la Fashion Days cu privire la evolutia vanzarilor pana acum.

Black Friday Fashion Days a început azi dimineață, în jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atât în aplicație, cât și pe fashiondays.ro.

Până la ora prânzului s-au plasat peste 90.000 de comenzi însumând peste 200.000 de produse, dintre care mare parte au plecat deja din depozit către clienți. Aproape 60% dintre comenzile plasate în București și Ilfov vor fi livrate în easybox.

Aproximativ 90% din vânzări provin din aplicație

Majoritatea vânzarilor din primele ore au fost plasate în aplicația Fashion Days, procent în continuă creștere de la an la an. 

Cele mai vândute branduri din prima zi sunt: UGG, Karl Lagerfeld, Nike, Puma, Guess, Tommy Hilfiger și Columbia, iar categoriile de produse cu cel mai mare interes au fost cizmele pentru femei, gecile de sezon și pantofii sport, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Cele mai comandate produse în primele ore:

Top 3 categorii vândute în prima zi:

Branduri nou adaugate în Black Friday 2021:

 

Cifrele Black Friday pana în ora 12:00:

  • Aprox. 90% din vânzări provin din aplicație
  • Peste 90.000 de comenzi
  • Peste 200.000 de produse
  • Top 5 orașe: București & Ilfov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara
  • Primele comenzi din București și Ilfov vor fi livrate în aceeași zi.

Iata ce spune Fashion Days despre succesul evenimentului pentru BLACK FRIDAY de pana acum :

Cel mai mare Black Friday din istoria Fashion Days și cel mai așteptat sale al anului, mai ales în randul femeilor, a început în jurul orei 7, timp în care peste 40.000 de oameni au accesat, simultan, aplicația Fashion Days.

Doar în prima oră au fost plasate aproximativ 25.000 de comenzi însumând un total de 58.000

de produse. În acest interval, valoarea comenzilor efectuate pe Fashion Days depășește 12 milioane de lei.

Cel mai mare Black Friday la Fashion Days

Startul a fost dat dis-de-dimineață, utilizatorii aplicației fiind primii anunțați de începerea celor mai mari reduceri, prin push notifications.

Aplicatia Fashion Days este pe primul loc în topul celor mai descărcate aplicații în zilele de 9 și 10 noiembrie, atât în App Store, cât și în Google Play.

Pentru cel mai amplu Black Friday, Fashion Days a pregătit și cea mai bogată ofertă: peste 2 milioane de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, la cele mai bune prețuri din an.

Interes crescut față de anul precedent

Interesul pentru anumite produse a fost atât de mare, încât stocurile au fost epuizate în timp record:

  • Geaca Levi’s bărbați 249,99 RON – stocuri epuizate în primele 15 minute
  • Pantofi sport Karl Lagerfeld 409,99 RON – stocuri epuizate în primele 30 de minute
  • Geacă Esprit femei 179,99 RON – stocuri epuizate în primele 30 de minute
  • Cizme scurte UGG 529, 99 RON – stocuri epuizate în primele 20 minute
  • Hanorac Under Armour 99,99 RON – stocuri epuizate în primele 40 de minute
  • Tricou U.S. Polo Assn. 44,99 RON – stocuri epuizate în primele 15 minute

Interesul și așteptarea clienților pentru acest eveniment a fost simțitor mai mare comparativ cu anul precent, numărul produselor adăugate la favorite fiind cu 80% mai mare. Categoriile preferate au fost: pantofi sport, jachete, cizme și genți, iar printre branduri s-au numărat UGG, Karl Lagerfeld, Nike, Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein.

Cele mai vândute branduri în prima oră:

Cele mai vândute categorii în prima oră:

Aproximativ 48% dintre comenzi au fost achitate cu cardul, iar opțiunea preferată de livrare a fost easybox.