LIDL Romania: Ce Ofera GRATUIT Inainte de BLACK FRIDAY 2021

LIDL Romania gratuit black friday 2021

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, iar daca sunteti interesati de ofertele sale, atunci ar fi bine sa stiti ca in aceasta perioada are ceva gratuit de oferit. Chiar daca LIDL Romania nu organizeaza vreun evenimt de BLACK FRIDAY 2021 pentru clientii din toata tara, spre deosebire de alte lanturi de hypermarket-uri, are totusi alte surprize, iar mai jos vedeti una care ne poate aduce ceva gratuit.

LIDL Romania organizeaza o promotie speciala pentru produsele bio care le poate aduce clientilor din toata Romania o friteuza, sau vouchere gratuite cu valoarea de 100 de LEI. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la LIDL Romania le ofera clientilor din toata tara trei friteuze cu aer cald de la Electrolux, sau 10 vouchere in valoare de 100 de LEi fiecare, astfel ca aveti sansa de a va bucura de ceva special daca alegeti sa faceti cumparaturile in magazinele sale.

LIDL Romania: Ce Ofera GRATUIT Inainte de BLACK FRIDAY 2021

LIDL Romania le cere clientilor din toata Romania sa cmpere produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale din tara, dar impreuna cu un produs din categoria bio. Dupa ce finalizati achizitia trebuie doar sa intrati pe website-ul celor de la LIDL Romania pentru a inscrie bonul de cumparaturi, iar asa veti fi automat inscrisi in campania promotionala pe care o desfasoara, extragerile urmand a avea loc in cursul saptamanilor urmatoare.

LIDL Romania nu impune limite pentru tipurile de produse bio pe care le putem cumpara pentru a participa la aceasta promotie, deci puteti sa cumparati orice va doriti atat timp cat e un produs bio. Este foarte important sa nu uitati sa va inscrieti bonul de cumparturi in website-ul celor de la LIDL Romania pentru a participa la aceasta promotie pentru ca in caz contrar nu veti fi inscrisi si veti rata sansa de a castiga aceste premii intresante.

LIDL Romania mai are si alte oferte surpriza pentru clientii din toata tara, astfel ca pe website-ul lantului de supermarket-uri puteti gasi toate aceste promotii extrem de interesante.