eMAG BLACK FRIDAY: Reduceri la Telefoane iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus, OPPO, Nokia

eMAG BLACK FRIDAY Reduceri Telefoane iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus, OPPO, Nokia

eMAG BLACK FRIDAY a inceput dis de dimineata, cel mai mare magazine online din toata Romania avand pentru oricine este intresat o varietate de reduceri extrem de bine, iar daca sunteti interesati puteti vedea lista ofertelor aici, promotiile pentru telefoane mobile fiind unele dintre cele mai bune de pana acum.

Ofertele eMAG de BLACK FRIDAY pentru telefoane iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Vivo, OPPO, Google, LG, Sony, Allview, si nu numai, sunt unele care n-ar trebui trecute prea usor cu vederea pentru ca sunt unele pe care n-ar trebui sa le ratati deoarece sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp.

Desigur ca vorbim atat despre reduceri la telefoane noi pe care cei de la eMAG le au la vanzare cu ocazia BLACK FRIDAY, cat si despre modele resigilate, insa voi decideti ce anume doriti sa cumparati in functie de preturile pe care magazinul online le practica pentru fiecare dintre ele in momentul de fata.

iPhone redus de eMAG BLACK FRIDAY cu Sute de LEI

Telefoanele iPhone se bucura in cadrul acestui eveniment de reduceri de preturi mai mici cu pana la cateva sute de LEI in momentul de fata, iar chiar daca procentual reducerea nu pare mare, in realitate vorbim despre, teoretic, preturile cele mai mici din intregul an, cel putin conform celor de la eMAG.

iPhone XS, iPhone XR, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro, si multe alte modele sunt disponibile in lista de aici cu oferte extrem de bune pe care nu ar trebui sa le ratati pentru ca vor disparea in cursul acestei seri.

Telefoanele Samsung in oferta de BLACK FRIDAY

Daca sunteti un fan al telefoanelor Samsung, atunci aveti ce sa cumparati in aceasta zi, iar asta deoarece reducerile pe care le puteti vedea in lista de aici sunt unele extrem de interesante, cu reduceri tot de pana la cateva sute de LEI, precum in cazul telefoanelor iPhone, doar ca diferite in functie de mode.

Samsung GALAXY S20, Samsung GALXAY S21,  GALAXY S10, plus multe alte modele de telefoane de la Samsung au reduceri, teoretic, care le aduc la cele mai mici preturi din intregul an, asa ca ar trebui sa le tratati cu atentie.

Modelele de telefoane Xiaomi de la eMAG cu promotii de BLACK FRIDAY

eMAG BLACK FRIDAY are reduceri inclusive la o varietate de modele de telefoane Xiaomi in momentul de fata, iar asta pentru ca exista destul interes pentru aceste produse, compania chinezeasca reusind sa creasca serios in vanzari in ultimul an in Romania, iar preturile mici au fost cheia succesului sau.

Telefoanele Xiaomi care sunt acum la vanzare variaza de la modelele de top si pana la modelele foarte ieftine, lista din aceasta pagina fiind cat se poate de sugestiva cu privire la cee ace puteti cumpara in aceasta perioada.

Telefoane Huawei, Nokia, Allview, OPPO, Vivo, OnePlus cu reduceri

 Nu putea un BLACK FRIDAY adevarat la eMAG daca nu existau reduceri bune inclusive la modelele de telefoane de la Huawei, Nokia, Allview, OPPO, Vivo, sau OnePlus, iar in lista din aceasta pagina veti vedea toate ofertele speciale care nu ar trebui ignorate.