Noi Imagini Dramatice din Sectiile ATI COVID Pline de Pacienti

Noi Imagini Dramatice din Sectiile ATI COVID PliNoi Imagini Dramatice din Sectiile ATI COVID Pline de Pacientine de Pacienti

Probabil ca nu mai este de mirare pentru multi dintre voi ca sectiile ATI ale spitalelor COVID sunt in continuare pline de pacienti chiar daca numarul de cazuri noi din ultimele doua saptamani este in continua descrestere, insa cifrele mari raportate anterior au adus foarte multe persoane in aceste unitati.

Clipul video de mai jos incearca sa ne arate cat de grava este situatia in aceste unitati medicale in momentul de fata, medicii incrcand din rasputeri sa-i salveze pe pacientii care ajung sa fie internati, iar din pacate in multe cazuri nu pot face prea multe.

“Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

“Niciun pacient din cei aflați la noi în Terapie nu este vaccinat, în momentul de față.” medic rezident ATI – Raluca CHERESTEȘ.

“Încercăm să îi încurajăm și moral și psihic, să îi incurajăm să lupte, să meargă mai departe, să accepte toate aparatele.” asistent – Oana Seleajean.

“DA, ASTA NE MOTIVEAZĂ: faptul că reușim să scoatem de pe ventilator un pacient sau să vedem că forma lui severă regresează. Dacă avem un pacient pe care reușim să îl trimitem acasă este BUCURIA SUPREMĂ în Terapie.” medic rezident ATI – Raluca CHERESTEȘ.

Lupta pentru viață și moarte, din ATI,

Ultima Speranță,

ULTIMA STAȚIE…”