LIDL Romania da GRATUIT un BMW X4, Cum il Pot Primi Romanii

LIDL Romania GRATUIT BMW X4 Romanii

LIDL Romania da gratuit un BMW X4 pentru romanii din toata tara care sunt dornici sa poata intra in posesia unei asemenea masini fabricate de catre producatorul german BMW, iar oricine poate avea sansa de a o castiga acum. Vorbim despre o noua promotie speciala pe care cei de la LIDL Romania o desfasoara in Romania pentru oricare dintre romanii care ii cumpara produsele din oricare dintre magazinele din tara si aleg sa participle la promotie.

LIDL Romania publicase inca de acum mai bine de o saptamana de zile primele informatii cu privire la intentia de a oferi gratuity un BMW X4, impreuna cu alte premii, ca parte a unui concurs care se desfasoara intre 15 noiembrie 2021 si 2 ianuarie 2022. Avand in vedere ca data de incepere a concursului a fost ieri, cei de la LIDL Romania i-au anuntat pe romanii din toata tara in legatura cu cee ace pot castiga in momentul de fata daca aleg sa cumpere produse din magazinele sale.

LIDL Romania da GRATUIT un BMW X4, Cum il Pot Primi Romanii

LIDL Romania ofera separat de masina BMW X4 si 5 telefoane iPhone 12 Pro, sau 2 vacante in Maldive, astfel ca aveti o multitudine de motive sa nu ratati aceasta promotie speciala pe care lantul de supermarket-uri o desfasoara in momentul de fata. Pentru a participa trebuie doar sa cumparati produse in valoare de 100 de LEI din oricare dintre magazinele LIDL Romania din toata tara, insa e important ca printre ele sa se afle si un produs din gama Deluxe.

LIDL Romania spune ca oricare dintre clientii care vor sa participe la concursul sau trebuie sa isi inscrie bonul de cumparaturi in cadrul website-ului, sau prin SMS, pentru a putea fi luat in considerare in vederea extragerii premiilor. Daca nu urmati acest pas, atunci LIDL Romania nu va va oferi sansa de a putea castiga oricare dintre premiile care fac parte din promotie, deci nu veti putea castiga acel BMW X4, telefoanele iPhone, sau vacantele in Maldive.

LIDL Romania a spus ca desfasoara aceasta campanie intre 15 noiembrie 2021 si 2 ianuarie 2022, astfel ca exista suficient timp pentru a va inscrie si a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt disponibile in acest moment.