GTA 6: Vesti PROASTE despre Lansare de la CEO-ul Take Two

gta 6 vesti proaste lansare ceo take two

GTA 6 are astazi parte de niste vesti proaste privind lansarea, iar ele vin direct de la CEO-ul companiei Take Two, cea care detine Rockstar Games, iar din pacate tot ceea ce sperua fanii in legatura cu lansarea noilor jocuri pare sa fie desprins de realitate acum.

GTA 6 nu va fi lansat prea curand pentru ca Take Two inca vrea sa “mulga” tot ceea ce se mai poate din actualele jocuri, dar si din cele vechi, anuntand recent lansarea unei trilogii care include vechile titluri oferite de catre americani de-a lungul anilor pentru jucatori.

GTA 6 nu va fi lansat prea curand, CEO-ul Take Two afirmand recent ca jocurile companiei sale sunt precum filmele cu James Bond, adica au popularitate ridicata pentru perioade lungi de timp, dar si ca lansarea unor jocuri noi nu trebuie grabita pentru ca ele sa fie grozave.

GTA 6 este, practic, tinut in mod intentionat departe de jucatori pentru ca Take Two inca genereaza foarte multi bani de pe urma GTA Online, chiar daca este vechi de aproape 10 ani de zile, iar lansarea unui titlu nou va avea loc abia dupa ce lumea isi va pierde interesul vis-a-vis de el.

“Nu ne grabim să dezvolam jocuri care credem că sunt incredibile de fenomenale și, de asemenea, pastram la vanzare pentru perioade indelungate de timp titluri în mod intenționat, așa că există o cerere constanta pentru acele titluri, deci este un eveniment special. Mă duc să văd un film cu Bond pentru că nu mai este altul în două luni. Voi vedea fiecare film Bond și, dacă este rău, voi fi foarte supărat – va fi ca un afront personal pentru că cred că IP-ul este grozav. Și acesta este legatura pe care Rockstar o are cu consumatorii săi.”

GTA 6 a fost in centrul multor zvonuri care au spus ca exista probleme majore in procesul de dezvoltare, insa orice s-ar spune in legatura cu el, este foarte clar faptul ca planurile Rockstar Games sunt complet diferite fata de ceea ce am stiut pana in momentul de fata.