WhatsApp: 3 Noi Modificari SECRETE pentru iPhone si Android

WhatsApp 3 Noi Modificari SECRETE iPhone Android

WhatsApp are inca 3 modificari secrete descoperite pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca aplicatia este in mod constant imbunatatita de catre compania din spatele platformei de mesagerie. Chiar daca in 2021 cei de la WhatsApp au lansat foarte multe modificari pentur utilizatori, in momentul de fata avem inca 3 care ne sunt dezvaluite, iar vestile sunt foarte bune pentru ca vin 3 schimbari care pot fi foarte utile pentru multa lume.

WhatsApp face in primul rand o modificare menita sa ne permita sa plasam mult mai rapid apeluri video in momentul in care ne uitam la statusul cuiva din cadrul platformei de mesagerie. Pana acum WhatsApp avea un buton dedicat doar pentru apeluri voce in cadrul meniului in care puteam vedea statusurile altor persoane, insa iata ca lucrurile se mai schimba si in bine pentru noi, dar desigur ca aceasta modificare este deocamdata testata in versiun ebeta.

WhatsApp 3 Noi Modificari SECRETE iPhone Android apel status

WhatsApp: 3 Noi Modificari SECRETE pentru iPhone si Android

WhatsApp are o a doua schimbare interesanta sub forma unei modificari pentru dimensiunea stickerelor pe care le vedem in cadrul conversatiilor cand folosim platforma WhatsApp Desktop de pe PC, sau Mac. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum vor deveni vizibile stickerele dupa ce instalam aceasta actualizare, astfel ca vom putea vedea si intelege mult mai usor ceea ce ne transmit alte persoane in momentul in care comunicam cu ele prin platforma.

WhatsApp 3 Noi Modificari SECRETE iPhone Android sticker desktop

WhatsApp mai face o modificare foarte important in sistemul prin care putem comunica cu diverse afaceri care au conturi in platforma de mesagerie, astfel ca acum putem afla daca suntem contactati de o companie, sau de o persoana. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca ni se spune foarte clar faptul ca acel cont care ne-a contactat apartine unei afaceri si nu unei persoane reale, astfel ca vom sti mult mai clar cu cine vorbim in realitate, ceea ce e important.

WhatsApp 3 Noi Modificari SECRETE iPhone Android cont firma

Toate aceste modificari sunt testate de catre WhatsApp Messenger in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone, Android, PC, sau Mac, asa ca vor fi disponibile undeva in viitor pentru noi toti.