BCR Romania: Cum Faci Transfer Instant de Bani intre Banci

BCR Romania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu un serviciu special despre care foarte multi nu stiau, dar care poate fi extrem de util pentru multi dintre ei, platile instant intre conturile de la banci diferite. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum arata sistemul pe care BCR Romania il ofera pentru clientii din toata tara, iar conform informatiilor oferite, vorbim despre posibilitatea de a transfera bani inclusive in weekend.

BCR Romania spune ca sistemul este disponibil pentru plati instant doar folosind aplicatia George pe care banca o ofera, dar probabil ca inclusive platforma de internet banking permite acelasi lucru si de pe PC-uri, sau tablete. Sistemele de transferuri instant de bani nu sunt noi, cel putin nu pentru Europa, dar in Romania abia acum incep sa fie oferite pentru clientii bancilor, iar BCR Romania este una dintre cele care ofera aceasta posibilitate pentru noi.

BCR Romania: Cum Faci Transfer Instant de Bani intre Banci

BCR Romania spune ca folosirea acestui sistem de transferuri instante de bani este disponibil pentru banii trimisi catre conturi de la CEC Bank, Banca Transilvania, Libra Bank si Vista Bank, asa ca nu veti putea trimite si altundeva. Pentru ca sistemul sa functioneze intre BCR Romania si aceste banci a fost nevoie de o cooperare intre ele, iar asa putem sa transferam rapid banii intre conturile de la aceste banci, inclusive in weekend, ceva ce in mod normal nu este posibil, transferurile fiind procesate de obicei exclusive in timpul saptamanii, si doar intre anumite ore.

BCR Romania ofera pe website-ul sau, dar si in aplicatiile George, mai multe informatii cu privire la transferurile instant de bani, astfel ca daca vreti detalii suplimentare, ar fi bine sa cititi totul de acolo inainte de a trimite banii. E posibil sa existe unele limitari in cee ace priveste transferurile instant de bani de la BCR Romania, sau de la alte banci, serviciul fiind dedicate clientilor persoane fizice, astfel ca in cazul companiilor deocamdata nu exista ceva similar.

BCR Romania a implementat in ultimul an foarte multe functionalitati noi in cadrul platformei George, iar acest lucru va continua cel mai probabil si in 2022 pentru ca exista si mai multe servicii foarte bune care pot fi oferite.