DIGI Romania: Anuntul OFICIAL cu o Lovitura Impresionanta

DIGI Romania Anuntul OFICIAL Lovitura Impresionanta

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra in momentul de fata, avand cu mult peste 10 milioane de unitati generatoare de venituri in toata tara, si alte milioane in strainatate. Acum cateva saptamani bune cei de la RCS & RDS au anuntat lansarea unor noi servicii in premiera in Romania, mai exact internetul fix cu viteze de pana la 10 Gbps, el fiind dedicat clientilor persoane fizice prin abonamente foarte ieftine pentru ceea ce ofera.

DIGI Romania a anuntat ca totul va fi disponibil de la inceputul lunii decembrie, cu mult inaintea altor concurenti, insa cei de la Orange vin acum cu o surpriza uriasa, anuntand deasemenea lansarea unor servicii similare. In contrast cu cei de la DIGI, Orange lanseaza servicii de internet fix cu viteze de pana la 10 Gbps dedicate companiilor din Romania, ele folosind tehnologia inovatoare XGS-PON, deci nu vorbim despre un serviciu directionat spre clientii persoane fizice.

DIGI Romania: Anuntul OFICIAL cu o Lovitura Impresionanta

DIGI Romania a fost primul operator de telecomunicatii care a anuntat lansarea serviciilor de internet fix cu viteze de pana la 10 Gbps, insa in final nu va fi singurul care va oferi servicii de acest gen. Digi ajunge, desigur, la mai multi clienti cu solutia pe care o ofera in momentul de fata, insa desigur ca e posibil ca in acest stadiu doar companiile sa aiba intr-adevar nevoie de o latime de banda atat de mare, dar si de latentele mici oferite de catre tehnologie.

DIGI Romania le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de viteze de pana la 10 Gbps in propria casa, dar realitatea este ca mai niciunul dintre clientii obisnuiti nu are vreodata nevoie de atat de multa latime de banda. RCS & RDS vrea totusi sa fie printre operatorii care inoveaza si ofera premiere in Romania, astfel ca trebuia sa vina pe piata cu servicii de acest gen, iar faptul ca o face este laudabil din toate punctele de vedere acum.

DIGI Romania isi va lansa abonamentele de internet fix de viteze foarte mari de la inceputul lunii decembrie, insa ramane de vazut cat de repede va fi extins totul la nivelul intregii tari pentru clienti.