Netflix: OFICIAL, ce Trebuie sa Stie Oamenii din Toata Lumea

Netflix top 10 filme seriale

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, ea avand peste 200 de milioane de abonati si investind masiv in continut, astfel ca pentru a face experienta oamenilor si mai buna, a facut o noua schimbare. Acum cateva luni, cei de la Netflix au decis intr-un final sa ne arate care sunt cele mai populare filme si seriale urmarite in cadrul platformei, facand un top 10 al acestora, el putand fi vazut pe prima pagina a fiecarui profil de cont.

Netflix stie cat de mare a fost succesul acestei schimbari, lumea uitandu-se cu mare atentie la acest top pentru a descoperi creatii noi, astfel ca acum s-a gandit sa duca lucrurile la un cu totul alt nivel. Mai exact, cei de la Netflix au creat un website special in care prezinta nu unul, ci mai multe topuri de filme si seriale din cadrul platformei, totul in scopul de a ajuta oamenii sa descopere mai usor continutul bun pe care il pot urmari in platforma de streaming.

Netflix: OFICIAL, ce Trebuie sa Stie Oamenii din Toata Lumea

netflix top 10 filme seriale global

Netflix afiseaza in partea superioara a paginii un top 10 global al filmelor in limba engleza care sunt urmarite in platforma, insa pot fi vazute inclusiv cele in albe limbi, sau serialele in limba engleza, sau in alte limbi. Daca abonatii vor sa vada un top 10 pentru tara in care traiesc, atunci Netflix le ofera deasemenea posibilitatea de a face acest lucru pentru ambel tipuri de continut, astfel ca oricine poate sa vada foarte rapid ce este popular in zona sa.

netflix top 10 filme seriale global ore vizualizare

Netflix afiseaza deasemenea si un top al filmelor si serialelor care au cele mai multe ore urmarite intr-o anumita saptamana, astfel ca putem descoperi foarte usor si de acolo ce anume mai putem vedea. Daca vreti sa vedeti in ce tari au avut popularitate ridicata filmele cele mai populare din cadrul Netflix, ei bine exista liste si pentru asta, cu listarea tarilor in care s-au regasit cele mai multe vizualizari, fara a se face si o impartire a vizualizarilor pe fiecare tara.

netflix top 10 filme seriale global ore tari

Netflix afiseaza in final si un top 10 al filmelor si serialelor care au inregistrat cele mai multe ore de vizualizare in primele 28 de zile dupa lansare, iar asa se termina o dezvaluire fara precedent a informatiilor privind popularitatea titlurilor din cadrul platformei.