BRD Romania: Clientii Atentionati, PERICOLUL de care Trebuie sa se Protejeze

BRD Romania Clientii Atentionati PERICOLUL Trebuie Protejeze

BRD Romania are foarte multi clienti din Romania care sunt vizati in mod direct de un pericol serios despre care ei ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre atacuri cibernetice care se desfasoara fara oprire. V-am spus saptamanile trecute despre aceasta problema foarte serioasa care exista in Romania, cei de la BRD Romania emitand deasemenea noi atentionari pentru clienti, insa din pacate atacurile par sa fie departe de a se opri acum.

BRD Romania le-a spus clientilor din toata tara sa fie extrem de vigilenti in ceea ce priveste mesajele primite de la diverse entitati necunoscute, prin email, SMS, sau retelele de socializare. Aceste mesaje le prezinta, in general, situatii care impun luarea unor actiuni pentru a nu avea conturile, sau cardurile BRD Romania blocate, de obicei fiind ceruta actualizarea datelor personale ale clientilor, chiar daca acest lucru nu e cerut de banca prin mesaje de acest gen.

BRD Romania: Clientii Atentionati, PERICOLUL de care Trebuie sa se Protejeze

BRD Romania Clientii Atentionati PERICOLUL Trebuie Protejeze atac

BRD Romania le-a spus clientilor sa fie extrem de atenti la mesajele de acest gen pentru ca ele ii directioneaza de obicei pe clienti catre website-uri malitioase, in general clone ale celor reale ale bancii, totul in scopul de a le fura datele personale. Informatiile personale de identificare, datele cardurilor, username-uri si parole de identificare pentru platformele de internet, sau mobile, banking, toate sunt cerute de catre atacatori ca parte a atacurilor de tip phishing, iar BRD Romania ne avertizeaza sa fim foarte atenti.

BRD Romania le-a spus clientilor sa fie mereu foarte vigilenti pentru ca exista foarte multe atacuri de tip phishing in plina desfasurare in momentul de fata, iar datele pe care ei le cedeaza pot fi folosite impotriva lor. Aceste date pot fi folosite de catre atacatori pentru a le fura inclusiv banii din conturi, chiar daca indirect prin achizitii facute pe diverse website-uri, iar din pacate BRD Romania nu poate recupera banii lor in chiar orice fel de conditii.

BRD Romania are pe website-ul sau o multitudine de informatii cu privire la modalitatile prin care ar trebui sa se protejeze clientii impotriva atacurilor de tip phishing, asa ca ar trebui sa fiti atenti la ceea ce ni se spune.