Netflix Incepe sa-si Dezamageasca Abonatii din Intreaga Lume

Netflix Incepe Dezamageasca Abonatii Intreaga Lume

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, iar acest lucru pare sa-i dea curajul sa ia decizii care nu sunt tocmai apreciate de catre fani, dar asta si pentru ca e ceva la care nu ne asteptam. Mai exact, cei de la Netflix au decis de ceva vreme ca ar fi timpul sa isi schimbe strategia cu privire la lansarile de filme noi, astfel ca acestea nu mai ajung initial in platforma, si abia apoi prin cinematografe, sau alte locuri, din pacate.

Netflix a inceput sa lanseze filmele importante intai in cinematografe, si abia apoi in platforma sa, cel mai recent exemplu fiind Red Notice, insa daca nu ma insel cu The Harder They Fall a facut la fel. Alte filme au fost lansate in 2021 inainte in cinematografe, iar abia apoi in platforma Netflix, si exista deja alte lansari anuntate a avea loc intr-un mod similar, deci platforma si abonatii nu mai au intaietate cand vine vorba despre lansarile de productii importante.

Netflix Incepe sa-si Dezamageasca Abonatii din Intreaga Lume

Netflix pune accent mai mare pe distributia filmelor in cinematografe acum, cel putin a unora, ele trebuind sa ajunga acolo pentru a putea fi luate in considerare pentru premiile Oscar, dar strategia ii cam supara pe fani. Cei care platesc deja abonamente pentru Netflix nu vor sa dea zeci de dolari, euro, sau LEI, pentru a vedea filmele favorite initial in cinematografe din moment ce platesc deja pentru acces la platforma de streaming video la cerere.

Netflix se transforma tot mai mult intr-un studio de productie, asta desi pana acum a mers pe o cale paralela, si uneori contrara, cu acestea, dar iata ca pandemia a schimbat inclusiv acest lucru. Avand in vedere ca ultimele filme importante ale Netflix au ajuns intai in cinematografe, iar abia apoi la noi, ar trebui sa ne asteptam ca lucrurile sa se intample la fel inclusiv cu viitoarele titluri care vor fi lansate.

Netflix nu da de inteles ca vrea sa renunte la aceasta strategie a sa, asa ca ar fi bine sa ne obisnuim de pe acum cu ceea ce vrea sa faca pentru viitor pentru intreaga platforma.