DACIA Duster: PROBLEMELE Mari Continua pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster PROBLEMELE Mari Continua Noul Model SUV

DACIA Duster ramane in continuare unul dintre cele mai de success masini pe care DACIA le-a lansat pana in momentul de fata, iar asta in conditiile in care generatia a doua are peste 10 ani vechime deja, cu generatia a treia la inca 3 ani distanta. In ciuda acestui lucru, o versiune noua facelift a DACIA Duster a fost lansata recent de catre cei de la DACIA, insa din pacate toti cei care doresc sa o cumpere trebuie sa fie pregatiti pentru vesti foarte proaste in momentul de fata.

DACIA Duster este livrata la peste 5 luni de la comanda in Franta, o perioada de asteptare extrem de mare pentru orice fel de masina, iar aceasta situatie este intalnita inclusive la modelele Sandero produse de catre compania romaneasca. Penuria foarte grava de semiconductori este la baza acestei probleme majore care afecteaza inclusive DACIA Duster in momentul de fata, iar lucrurile nu par sa fie prea aproape de o posibila rezolvare.

DACIA Duster: PROBLEMELE Mari Continua pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster nu este singura masina produsa de catre grupul Renault care are probleme foarte mari in cee ace priveste livrarea, iar asta pentru ca exista multe alte modele care sunt lvirate foarte greu de catre producatorul roman. Stiti deja ca in Franta a fost luata decizia ca din unele modele ale DACIA Duster sa fie eliminate anumite componente pentru ca masinile sa poata fi livrate, situatie care a fost intalnita si in cazul modelelor Sandero, totul pentru ca livrarile sa se faca.

DACIA Duster nu ar urma sa intre intr-o situatie mai buna pana la jumatatea anului viitor, cel mai devreme, iar asta pentru ca penuria de semiconductori inca este extrem de departe de a se termina, conform informatiilor expertilor pietei auto. Asta inseamna ca multi dintre cei care isi vor comanda masinile DACIA Duster la inceputul anului viitor ar putea sa le primeasca abia undeva spre finalul anului, insa totul depinde de felul in care va evolua situatia stocurilor de semiconductori.

DACIA Duster ramane foarte popular in Europa in ciuda tuturor acestor probleme extrem de serioase, insa e de asteptat ca macar pana in momentul in care Duster 3 va fi lansat lucrurile sa se schimbe in bine.