WhatsApp: Noua Modificare SECRETA, Ce se Schimba in Telefoane

WhatsApp Noua Modificare SECRETA Schimba Telefoane

WhatsApp continua seria modificarilor foarte bune pentru iPhone si Android, astfel ca in aplicatia pentru telefoane a fost descoperita o noua functie secreta pe care foarte multa lume o va aprecia, cel mai probabil. Mai exact, cei de la WhatsApp au lansat acum cateva luni o functie speciala care le permite utilizatorilor sa redea mesajele audio de la alte persoane cu viteze diferite, pentru a le asculta mai repede, sau nu, cand doresc asta.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate pentru toate mesajele primate de catre oameni in telefoanele iPhone si Android, insa din pacate functionalitatea nu se aplica si pentru situatia in care acele mesaje erau redirectionate catre alte persoane. Mesajele audio retrimise catre alte persoane nu puteau fi ascultate la o viteza diferita fata de cea normala, insa acum WhatsApp rezolva inclusive aceasta problema pentru a le oferi utilizatorilor o experienta mai buna.

WhatsApp: Noua Modificare SECRETA, Ce se Schimba in Telefoane

WhatsApp Noua Modificare SECRETA Schimba Telefoane viteza

WhatsApp ne va permite sa redam mesajele vocale la viteze chiar duble fata de cele la care ele au fost inregistrate, ceea ce ne va permite sa le ascultam mult mai usor in telefoanele noastre atunci cand avem nevoie sa facem acest lucru. Vestea este una excelenta, desigur, pentru ca foarte multa lume isi dorea ca aceasta functie speciala sa fie oferita de catre cei de la WhatsApp pentru iPhone si Android, iar acum intr-un final iata ca ea ajunge si la noi iar.

WhatsApp nu a dezvaluit absolut nimic oficial in legatura cu aceasta modificare foarte importanta, insa desigur ca asta nu inseamna nimic, pentru ca in general toate modificarile acestea sunt descoperite in versiunile beta ale aplicatiilor sale. Fix acelasi lucru se intampla si aici, iar asta pentru ca WhatsApp are modificarea descoperita in versiunea beta, urmand ca dupa perioada de testare ea sa fie oferita inclusiv in versiunea publica, insa nimeni nu stie clar cand.

WhatsApp mai are pregatite si foarte multe alte schimbari foarte interesante pentru toti utilizatorii din intreaga lume, asa ca va fi interesant de vazut cum anume ne vom putea bucura de toate aceste promotii speciale.