DEDEMAN: ATENTIE! Masura Importanta care Inca se Aplica in Magazine Astazi

DEDEMAN libertate

DEDEMAN, cel mai mare lant de magazine de bricolaj din toata Romania, continua sa impuna in toate magazinele sale o masura extrem de importanta despre care trebuie sa stie toti clientii care ajung in ele. Mai exact, din 26 octombrie cei de la DEDEMAN sunt obligati sa restrictioneze accesul in magazinele proprii in baza certificatului verde digital, astfel ca oricine incearca sa ajung intr-o locatie de acest gen trebuie sa prezinte dovada vaccinarii, sau vindecarii.

DEDEMAN inca impune aceasta masura foarte importanta chiar daca vorbim despre aproape o luna din momentul in care ea a fost adoptata de catre Guvern, si nu se stie deocamdata clar cand anume ar trebui sa dispara. In ciuda acestui lucru, este important sa nu uitati faptul ca nu puteti intra i ncontinuare in magazinele celor de la DEDEMAN daca nu aveti un certificat verde digital, si ca trebuie sa cumparati produsele printr-o alta modalitate.

DEDEMAN: ATENTIE! Masura Importanta care Inca se Aplica in Magazine Astazi

DEDEMAN libertate cumparare

DEDEMAN le ofera clientilor optiunea de a comanda online produsele pe care le vor din magazinele sale, si de a le ridica in 4 ore dintr-unul dintre cele mai apropiate magazine care are respectivul produs in stoc. Exista deasemenea optiunea de a discuta in parcarea magazinelor cu un reprezentant al DEDEMAN pentru a spune ce produse vreti sa cumparati, iar ele vor fi aduse la voi afara pentru a le cumpara, deci solutii exista cat inca e impus certificatul verde digital.

DEDEMAN a gasit solutii pentru situatia aceasta in care romanii nu au putut intra in magazinele sale din toata tara, insa nu trebuie sa uitati ca masura nu a expirat, si nu va expira in mod automat in 26 octombrie. Desigur ca noul guvern care ar trebui sa fie votat in data de 25 noiembrie ar putea schimba lucrurile si ar putea elimina utilizarea certificatului verde digital, insa pana atunci DEDEMAN pastreaza active solutiile actuale pentru a ii cumpara produsele din oricare dintre magazinele sale.

DEDEMAN isi va actualiza politica pe masura ce se vor actualiza si regulile care sunt impuse in Romania de catre Guvernul Romaniei, asa ca ramane sa vedem ce anume ne va fi dezvaluit in mod oficial.