DACIA Duster 2021: Decizia OFICIALA, Vestea Proasta pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 Decizia OFICIALA Vestea Proasta Noul Model

DACIA Duster 2021 este cel mai nou model de SUV care a fost lansat de catre DACIA in cursul anului 2021, iar aici vorbim despre versiunea facelift care vine cu o serie de noutati interesante pentru clienti. Desi DACIA Duster 2021 a fost lansat in toamna acestui an, din pacate in luna decembrie va avea parte de o majorare de pret ca parte a unor noi majorari facute de catre DACIA atat pentru acest SUV, cat si pentru modelele Sandero, sau chiar Spring, deci vestile sunt proaste.

DACIA Duster 2021 nu are dezvaluit cuantumul cresterii care va avea loc in luna decembrie, insa modelele Sandero se vor scumpi pentru a patra oara in 2021, de aceasta data cu valori cuprinse intre 300 – 500 de euro. Din moment ce DACIA Duster 2021 este mai scump decat modelele Sandero, nu este exclus ca inclusiv in cazul acestora sa fie vorba despre o majorare de pret la fel de mare pregatita de catre cei de la DACIA pentru masinile pe care le asteapta clientii.

DACIA Duster 2021: Decizia OFICIALA, Vestea Proasta pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 face parte din a doua generatie de SUV-uri pe care cei de la DACIA le vinde, primul model fiind lansat cu peste 10 ani in urma, iar acum versiunea facelift are doar cateva luni vechime. Din pacate, desi multi clienti tot spera ca preturile masinilor macar sa se plafoneze, fara a se putea vorbi despre scaderi, presa din Franta anunta noi majorari pentru Sandero si Spring, in tandem cu DACIA Duster 2021, deci ar fi indicat sa fiti pregatiti pentru acest lucru.

DACIA Duster 2021 si mai scumpa decat in momentul lansarii ar putea tine departe de masina si mai multi oameni, mai ales ca acest model este departe de a oferi ceea ce vedem de la SUV-uri de la alti producatori. Cresterea de pret pentru DACIA Duster 2021 are la baza penuria de semiconductori si nu includerea vreunor componente noi, ba din contra, unele pot fi eliminate din productie pentru ca masinile sa fie livrate, urmand ca apoi sa fie montate.

DACIA Duster 2021 poate fi cumparata de catre oricare dintre romani direct din website-ul celor de la DACIA, sau din reprezentante, asa ca nu trebuie decat sa va orientati in functie de ceea ce este oferit.