Auchan: Vestile GROZAVE, ce Ofera GRATUIT Romanilor din Tara

Auchan Vestile GROZAVE Ofera GRATUIT Romanilor Tara

Auchan transmite vesti grozave pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa transforme Craciunul intr-o sarbatoare mult mai buna pentru clientii sai din toata Romania. Mai exact, cei de la Auchan au anuntat o noua promotie care se va desfasura in intreaga tara, iar in baza ei va oferi sute de vouchere de cumparaturi pentru clientii ai caror copii trimit scrisori lui Mos Craciun in care sa detalieze cadourile pe care le asteapta de Craciun.

Auchan le spune romanilor din toata tara ca pana pe 7 decembrie ii pot trimite pe adresa de email scrisorile pe care copiii le-au scris pentru Mos Craciun, dupa care va alege sute de castigatori pentru premiile sale. Confor mesajului de mai jos, cei de la Auchan le ofera romanilor din toata tara 100 de vouchere in valoare de 50 de LEI fiecare, 100 de vouchere in valoare de 100 de LEi fiecare, dar si 15 vouchere in valoare de 500 de LEi fiecare.

Auchan: Vestile GROZAVE, ce Ofera GRATUIT Romanilor din Tara

Auchan are peste 200 de premii pregatite pentru parintii ai caror copii isi vor detalia asteptarile de la Craciun cu privire la cadouri, astfel ca nu strica sa va inscrieti in aceasta promotie speciala. Auchan are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce ar trebui sa faca oricare dintre romanii care sunt dornici sa participe la aceasta promotie, asa ca trebuie sa intrati acolo pentru a afla informatiile si a vedea ce anume trebuie sa faceti.

Auchan incearca in aceasta perioada complicata sa le faca oamenilor viata mai usoara cu premii de acest gen, mai ales ca de Craciun foarte multa lume face foarte multe cumparaturi pentru cadouri. Voucherele pe care Auchan le ofera pot fi folosite pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele sale din toata tara, astfel ca daca veti avea norocul de a castiga unul, veti putea cumpara orice doriti dupa ce va este oferit de catre magazin.

Auchan mai are si alte surprize interesante, inclusiv o alta promotie cu premii saptamanale, asa ca ar fi bine sa va uitati la website-ul sau pentru tot ceea ce este disponibil pentru noi.