BCR Romania: 2 Mesaje OFICIALE care Vizeaza Clientii Romani

BCR Romania 2 Mesaje OFICIALE Vizeaza Clientii Romani

BCR Romania le transmite clientilor din toata tara doua mesaje despre care ei ar trebui a stie pentru ca sunt gandite pentru binele lor, iar asta desigur ca este o veste excelenta pentru toti cei interesati. Cei de la BCR Romania le transmit romanilor un mesaj important legat de aplicatia George, iar asta pentru ca aceasta a fost recent actualizata in versiunea care este dedicata telefoanelor cu sistem de operare Android, iar oricine o poate descarca prin Google Play Store.

BCR Romania le spune clientilor ca versiunea cea mai recenta a aplicatiei George a fost imbunatatita pentru a-i fi rezolvate problemele descoperite pana acum, dar si pentru a face experienta generala mai buna. Aplicatia George a fost gandita pentru a le permite clientilor BCR Romania sa beneficieze de cea mai buna experienta de internet banking folosindu-si telefoanele, iar desigur ca ea are parte in mod constant de actualizari mai mult, sau mai putin, importante.

BCR Romania: 2 Mesaje OFICIALE care Vizeaza Clientii Romani

BCR Romania le transmite deasemenea clientilor ca ar trebui sa se uite cu mai multa atentie la masurile de protejare a datelor personale, inclusiv a celor bancare, asa ca are o oferta speciala impreuna cu Bitdefender. Prin aplicatia George pentru telefoanele iPhone si Android, cei de la BCR Romania le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara servicii de securitate de la Bitdefender la pret special, iar informatii despre aceasta promotie gasiti in aplicatia pentru telefoanele mobile.

BCR Romania ii tot alerteaza de ceva vreme pe clientii sai din Romania in legatura cu problemele care sunt generate de catre atacurile cibernetice din ultima perioada, iar impreuna cu Bitdefender ofera o solutie. Desigur ca trebuie sa invatati cum sa folositi aceste solutii de securitate, dar sa si ascultati cu atentie de sfaturile pe care BCR Romania le ofera pentru a fi cu adevarat in siguranta in fata atacurilor cibernetice care nu par sa se mai opreasca in aceasta perioada.

BCR Romania face eforturi mari pentru a-si tine clientii la curent cu toate masurile de securitate in materie de internet si mobile banking, iar pe website-ul sau gasiti mai multe informatii cu privire la ele.