WhatsApp: Oamenii Vizati de o Noua Schimbare, ce Functie va Lansa

WhatsApp Oamenii Vizati Noua Schimbare Functie Lansa

WhatsApp are pentru utilizatorii din toata lumea o noua schimbare interesanta pe care o va oferi pentru toata lumea in perioada imediat urmatoare, iar mai jos puteti vedea cum arata aceasta. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a folosi WhatsApp Web, sau Desktop, pentru a crea stickere pe care sa le trimita catre alte persoane cu care poarta conversatii in viata de zi, cu zi, asa cum fac si de pe telefoane.

WhatsApp a lucrat pentru o lunga perioada de timp la aceste schimbari importante de care milioane, peste milioane, de oameni se vor putea bucura, iar in imaginea de mai jos puteti vedea exact ce urmeaza sa fie oferit. In momentul in care incercam sa trimitem un sticker catre o alta persoana, WhatsApp va afisa o interfata speciala care afiseaza o optiune numita “Create Sticker”, iar de acolo putem initia crearea unui nou sticker in baza optiunilor noastre.

WhatsApp: Oamenii Vizati de o Noua Schimbare, ce Functie va Lansa

WhatsApp Oamenii Vizati Noua Schimbare Functie Lansa pc

WhatsApp tot primeste de ceva vreme cereri de la utilizatori pentru a oferi o asemenea optiune, iar dupa inca vreo cateva saptamani, sau luni, de munca, totul va fi oferit in mod oficial si pentru noi. Cei de la WhatsApp testeaza aceasta noua functionalitate atat in WhatsApp Web, cat si in WhatsApp Desktop, astfel ca ea este dedicata calculatoarelor si tabletelor, pe telefoane fiind oferita de ceva vreme functionalitatea aceasta pentru oricine e intresat.

WhatsApp pune foarte mare accent pe stickere si caractere emoji in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le ofere oamenilor metode cat mai complexe de comunicare cu orice alte persoane. Stickerele fac parte din acest sistem, asa ca era normal sa fie oferita intr-un final inclusiv posibilitatea de a crea stickere si de pe calculatoare, dar nimeni nu stie deocamdata cam cat vom mai avea de asteptat pana cand totul va deveni disponibil in mod oficial.

WhatsApp mai are si multe ate schimbari grozave pregatite pentru oamenii din toata lumea care-i folosesc aplicatia de mesagerie acum, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru ca aceste schimbari sa ne fie oferite.