DACIA Duster 3: Anuntul DEZAMAGITOR la care Nu se Asteptau Oamenii

DACIA Duster 3 Anuntul DEZAMAGITOR Nu Asteptau Oamenii

DACIA Duster 3 este urmatorul model de SUV pe care cei de la DACIA il pregatesc pentur lansare, iar de aceasta data, spre deosebire de alti ani, au decis sa faca tot procesul in Romania. DACIA Duster 3 nu a avut pana acum dezvaluite foarte multe dintre secretele sale, insa in baza a ceea ce am aflat deja, se pare ca masina va veni cu foarte multe schimbari importante cand va fi lansata, insa si pretul de vanzare ar trebui sa fie mult, mult mai mare decat ne asteptam.

DACIA Duster 3 va fi mai scumpa decat actualele modele ale Duster, acest lucru fiind anuntat de catre presa din Franta, si nu numai, insa din pacate cat de mare va fi acest pret deocamdata nu stim foarte clar. O versiune facelift a Duster a fost lansata recent de catre cei de la DACIA, iar ea este cu cateva sute de euro mai scumpa decat modelul anterior, ceea ce nu e surprinzator, insa surprinzatoare este o noua crestere de preturi dezvaluita pentru decembrie, si ea va afecta inclusiv preturile pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3: Anuntul DEZAMAGITOR la care Nu se Asteptau Oamenii

DACIA Duster 3 va avea pretul de vanzare calculat in baza celor cu care sunt vandute SUV-urile inainte de lansarea sa, iar din moment ce Duster 2021 urmeaza sa fie scumpit iar cu cateva sute de euro, trend-ul este clar. Desigur ca nu este exclus ca actualele modele ale Duster sa se mai scumpeasca pana in momentul in care DACIA Duster 3 va fi lansat, deci ne putem astepta ca SUV-urile sa se scumpeasca substantial pana in momentul in care vor fi lansate.

DACIA Duster 3 ar putea avea un pret de pornire mult mai apropiat de valoarea de 20.000 decat ne-am fi asteptat, iar asta nu ar fi ceva imposibil de luat in calcul in contextul in care tot apar majorari de preturi. Desigur ca penuria de semiconductori este la baza tuturor acestor cresteri inregistrate pentru masinile celor de la DACIA, iar chiar daca ea se va termina pana cand DACIA Duster 3 va fi lansata, e improbabil ca preturile sa mai scada.

DACIA Duster 3 este deocamdata asteptata in 2023, intr-o prezentare oficiala, iar lansarea masinii in reprezentante ar putea avea loc abia undeva prin 2024, cel mai devreme, conform zvonurilor actuale.