Coronavirus Romania: Numarul Oficial de Cazuri Noi din 26 Noiembrie 2021

Coronavirus Romania Numarul Oficial Cazuri Noi 26 Noiembrie 2021

Noul numar de cazuri noi de Coronavirus din 26 noiembrie 2021 a fost anuntat in mod oficial de catre autoritatile din Romania, iar in baza datelor furnizate de catre ele, de cazuri au fost confirmate in urma testelor rapide, sau PCR, in ultima zi in tara noastra.

Numarul de cazuri noi este in scadere de cateva saptamani deja, iar asta a adus o eliberare a multor paturi ocupate in spitale, atat in sectiile normale, cat si in cele de terapie intensiva, iar numarul de decese este deasemenea in scadere in aceasta perioada.

La fel precum in cursul zilelor trecute, numarul de vaccinari facute zilnic este in continua scadere, fara a fi de mirare, iar asta pentru ca nu prea mai exista motivatia pentru multi sa se mai vaccineze, mai ales ca au refuzat sa faca asta pana acum.

”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 26 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.958 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 160 de decese dintre care 45 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele finale vor fi publicate dupa ora 13:00 de catre autoritati.